Három duplázó és az edző

2021-12-07 07:58:50
Kisvárda FC

Mindkét fórumon ugyanazokat a játékosainkat jelölték a forduló válogatottjába.

Ismét nyoma van a forduló válogatottjaiban csapatunk jó teljesítményének: a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu is három-három kisvárdai labdarúgót nevezett meg a 15. forduló álomcsapatába. Ráadásul ugyanazt a hármat: Lazar Csirkovicsot, Bohdan Melniket és Jasir Asanit. Utóbbit szöveges értékelésében a csakfoci a forduló játékosának is jelölte.

Hárman tehát dupláztak, mint ahogy Erős Gábor is: megbízott vezetőedzőnket egymás után másodszor jelölte a csakfoci.hu a forduló válogatottja szakvezetőjének.

Íme a csakfoci.hu válogatottja, a szöveges értékelésekkel:

Lazar Csirkovics: „Átlagon felüli fejjátékát ezúttal is megvillantotta mindkét kapu előtt. A meccs elején az ő fejesével szerzett vezetés a várdai csapat.”

Bohdan Melnik: „Remekül szűrt a középpályán, de emellett kapura is veszélyesen futballozott, távoli próbálkozásaival hívta fel magára a figyelmet és kiosztott egy gólpasszt.”

Jasir Asani: „Nálunk ő a forduló játékosa. Hatalmas kedvvel futballozott, nem tudták tartani a fehérvári védők. Lőtt egy óriási gólt a jobb felsőbe, adott egy gólpasszt és volt egy meg nem adott találata is.”

Erős Gábor: „A Fehérvár ellen is bátor támadófocit mutattak be, a félidő közepére akár több gólos is lehetett volna a Kisvárda előnye. A második játékrészben szervezetten védekeztek, így nem forgott veszélyben a győzelmük. A beugró edző három meccsen hét pont szerzett csapatával.”

A Nemzeti Sport 15. forduló válogatottja így fest:


A borítófotón: Erős Gábort egymást követő két alkalommal jelölték a forduló edzőjének

Fotó: Móricz Csaba


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló