Hosszú idő óta az első – egyben az utolsó

2021-11-20 11:03:16
Kisvárda FC

Egy hónap után játszik újra hazai meccset tartalékcsapatunk, amely az Újpest II-t fogadja vasárnap – BEHARANGOZÓ.

Három egymást követő, az otthontól távolt játszott meccs után és két újabb idegenbeli mérkőzés előtt vasárnap hazai pályán játszik NB III-as tartalékcsapatunk, a Kisvárda Master Good II. Ilyesmire legutóbb október 24-én, az éllovas Kazincbarcika elleni győzelem (2–1) alkalmával volt példa, legközelebb pedig majd február 13-án lesz, amikor a Salgótarján elleni hazai meccsel kezdjük a bajnokság 2022-es szakaszát.

Úgyhogy a sorsolás mostanában nem éppen kedvező csapatunk számára, amely még is áll a vártán, azaz a negyedik helyen, még akkor is, ha legutóbb a DVSC II vendégeként egy hétmeccses, veretlen sorozatot zárt le a 2–0-s vereséggel. Vasárnap a Várkertben (ahova 500 forintos belépőjegy megváltása, valamint érvényes védettségi igazolvány felmutatása mellett lehet bejutni – a 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a belépés) újabb tartalékcsapat, ezúttal az Újpest FC II lesz a vendég.

„A tartalékcsapatok közül az újpesti rendelkezik az egyik legstabilabb kerettel, amit jelez, hogy a három dobogós, a Kazincbarcika, a BKV Előre és a DEAC egyikétől sem szenvedett vereséget – jellemezte az aktuális riválist Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Mi ugye a negyedik helyen állunk, remélem nem folytatódik az újpestiek élcsapatok elleni jó sorozata, a tizenkettedik helyen álló gárdától azért az nagy bravúr lenne. Sok múlik azon, hogy az első csapattól kapnak-e játékost, legutóbb például az egész NB I-ben az általam egyik legjobb csatárnak tartott Yohan Croizet az első három gól megszerzésével járult hozzá a BKV Előre elleni hét nullás győzelemhez. Az újpesti második számú csapatnál is hasonló törekvéseket érzek, mint ami ránk is jellemző, ezért jó mérkőzésre számítok, és arra, hogy hosszú idő utáni újabb, egyben idei utolsó hazai fellépésünkön begyűjtjük a három pontot.”


NB III KELETI CSOPORT: 18. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (4.)–ÚJPEST FC II (12.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 13.00

Vezeti: Tóth Tamás (Kövér Tamás, Vilmányi Sándor)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló