Győzelem Tiszafüreden – is!

2021-11-07 11:19:43
Kisvárda FC

Kiváló formában lévő együttesünk újabb három ponttal tér haza.

NB III KELETI CSOPORT: 16. FORDULÓ

TISZAFÜREDI VSEKISVÁRDA MASTER GOOD II 0–2 (0–1)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. V.: Gál P.

Tiszafüred: Tajti B. – Háda Z., Fehér Zs., Kalóz, Tomola Mácsai, Vincze P., Tóth N. (Völgyi, 66.), Barzsó Barna V., Barna B. Edző: Dorcsák Zoltán

Kisvárda II: Németh M. – Czene, Králik, Vass O., Sikorszki – Avetiszjan (Adu, 78.), Szőr – Szentes D. (Kirjuhin, 84.), Peteleu (Honcsar, 70.), Sztaroszta (Bíró R., 78.) – Czérna (Himics, 70.). Edző: Kocsis János

Gólszerző: Czérna (0–1) a 32., Peteleu (0–2) a 68. percben.

32. perc: Avetiszjan szerzett labdát a tizenhatosunk előterében, remekül tálalt Czérnához, aki a saját térfelünkről indulva balról befelé húzott, majd 25 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 0–1.

68. perc: A Sztaroszta által kiharcolt 20 méteres szabadrúgásból Peteleu jobbal a jobb felső sarokba csavarta a labdát, 0–2.

Kocsis János: – Az első perctől kezdve a kezünkben tartottuk az irányítást, támadólag léptünk fel, nem hagytuk az ellenfelet kibontakozni. Zavartuk a labdakihozatalukat és labdabirtoklásban is föléjük nőttünk. Idő kérdése volt, hogy mikor szerezzük meg a vezetést, és akár már szünet előtt biztosabbá tehettük volna az előnyünket. A második játékrész elejének kicsit kapkodó játékán is sikerült túllépnünk, majd Andrei-Ionut Peteleu szenzációs szabadrúgásgóljával bebiztosítottuk a megérdemelt győzelmünket.


YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló