Saját játékosaival a válogatottban

2021-11-03 09:10:33
Kisvárda FC

Két fórumon gyakorlatilag a fél csapat bekerült a forduló legjobbjai közé.

Miután a játéknap legfölényesebb győzelmét arattuk, nem meglepő, hogy hemzsegnek a forduló válogatottjai a kisvárdai játékosoktól. No, meg az edzőtől, hiszen a csakfoci.hu az adott játéknap legjobb szakvezetőjét is megválasztja, aki nem más lett, mint Joao Janeiro.

A kisvárdai tréner ebben a bajnokságban harmadszor kapta meg ezt a címet a szakportáltól, ráadásul saját játékosait is „irányíthatja” a forduló válogatottjában, amelybe négyen – Hej Viktor, Herdi Prenga, Jaroslav Navrátil és Driton Camaj – is bekerültek.

A csakfoci.hu szövegesen így indokolta a kisvárdaiak „beválogatását”.

Hej Viktor: „Támadásban és védekezésben is megbízhatóan játszott, a végén még egy gólpasszt is sikerült kiosztania.”

Herdi Prenga: „Stabil teljesítményt nyújtott a védelem közepén, több fontos közbelépése is volt, a második gól előtt pedig az ő labdaszerzéséből indult a Kisvárda akciója.”

Jaroslav Navrátil: „Hetek óta remek formában a Kisvárda szélsője, ezúttal a Zalaegerszeg ellen szerzett két gólt 13 perc alatt az első játékrészben.”

Driton Camaj: „Valószínűleg élete meccsét játszotta, ehhez pedig elég volt a 69. percben pályára lépnie, ezt követően ugyanis klasszikus mesterhármast jegyzett a 86. percig.”

Joao Janeiro: „A klub történetének legnagyobb különbségű győzelmét aratta az NB I-ben a Kisvárda, amely ezúttal is rendkívül fegyelmezetten és gólratörően játszott, ismét megmutatva, hogy nem véletlenül áll a tabella élén.”

A csakfoci.hu így állította össze az OTP Bank Liga 11. fordulójának válogatottját:


Négy „beválogatott” játékosunk közül három a Nemzeti Sport álomcsapatában is helyet kapott, és összesen öt kisvárdai került be a 11. forduló válogatottjába. Hej, Navrátil és Camaj duplázott, a szaklapnál Lazar Csirkovics került a védelembe, míg Zlicsics Lázár is helyet kapott a középpályán. A forduló játékosa címet Driton Camaj vitte el.

Nemzeti Sport álomcsapata a 11. fordulóban:


A borítófotón: Joao Janeiro harmadszor lett a forduló válogatottjának edzője

Fotó: Móricz Csaba


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló