Visszavágó a címvédő ellen

2021-10-28 20:00:18
Kisvárda FC

A Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az előző kiírásban bennünket búcsúztató csapat otthonában játszunk.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csütörtökön este elkészítette a Mol Magyar Kupa következő játéknapjának sorsolását, amelynek értelmében a Kisvárda Master Good a címvédő Újpesttel találkozik a kupasorozat nyolcaddöntőjében. A párosításokat a korábbi válogatott labdarúgó, Tisza Tibor húzta ki az M4 Sport élő műsorában.

A negyeddöntőbe jutásért rendezendő idegenbeli párharc hivatalos időpontja: 2022. február 9., szerda – ami persze az esetleges televíziós közvetítés következtében módosulhat. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Érdekesség, hogy bár elsőként a Kisvárda nevét tartalmazó golyót húzták ki, a pályaválasztói jogot az döntötte el, hogy az előző körben csapatunk hazai pályán, az Újpest pedig idegenben játszott. Ilyen esetben pedig azt illeti meg a hazai pálya joga, amely csapat kevesebbet szerepelt hazai környezetben. A két csapat Megyeri úti bajnokijára sem kell majd sokáig várni, hiszen a február 12-i játéknapon rendezik az Újpest–Kisvárda Master Good összecsapást.

Az előző kiírásban, idén április 14-én a kupa elődöntőjében találkozott a két fél, akkor az Újpest 1–0-ra nyert a Várkertben, és jutott a fináléba, amit aztán meg is nyert a Fehérvár ellen hosszabbításban, ugyancsak 1–0-ra.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló