Kerestük Annácska szüleit

2021-10-27 20:50:39
Kisvárda FC

A meccsen a csapatkapitányi karszalagot viselő játékosunk együttérzéséről szerette volna biztosítani a tragédia érintettjeit – meccs utáni JÁTÉKOSNYILATKOZATOK.

Az MTK Budapest elleni kupamérkőzést (4–1) követő sajtótájékoztatón a két csapat egy-egy játékosa is szerephez jutott. A vendégeket a gólszerző Kocsis Bence képviselte, meg csapatunk tagjai közül Rubus Tamás ült a mikrofon elé.

Az őszi szezonban bajnoki meccsen még nem, de mindkét kupamérkőzésen szóhoz jutó belső védőnk a csapatkapitányi karszalagot is viselte a mérkőzésen, és ebbéli minőségében a lefújást követően ő volt az, aki odalépett a Várkerti Vitézekhez.

„A szakmai stáb és a csapat nevében aziránt érdeklődtem, hogy jelen volt-e a mérkőzésen a nemrégiben, ötévesen elhunyt Annácska apukája, aki maga is a szurkolói csoport tagja. Neki szerettük volna kifejezni a részvétünket személyesen, de mivel nem volt ott, ezt nem tehettük meg. Mindenkit megdöbbentett az ötéves kislánnyal történt tragédia, jelezni kívánjuk, hogy a csapat együttérez a szülőkkel.”

Rubus Tamás és az MTK-s Kocsis Bence mérkőzéssel kapcsolatos mondandója itt tekinthető meg:

Related video

next match
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló