Egy hét az első héttel

2021-10-23 10:38:23
Kisvárda FC

Az éllovas látogat vasárnap NB III-as csapatunkhoz, amely bravúrra készül a Kazincbarcika ellen – BEHARANGOZÓ.

Ez lesz az egymást követő harmadik olyan forduló az NB III-ban, amikor a Kisvárda Master Good a Keleti csoport első hét helyezettje közül kap ellenfelet – kevesebb mint egy hét alatt.

A sor a hetedik helyen álló Tiszaújváros elleni hazai meccsel (4–3) kezdődött a múlt szombaton, majd szerdán következett az akkor negyedik Hajdúszoboszló otthonában vívott mérkőzés (1–1). A matematikai számsornak is megfelel, hogy ezek után az első helyezett következik: vasárnap 13 órakor a Kazincbarcika lesz a vendég a Várkertben. A borsodiak annak is köszönhetően álltak az élre, hogy a hétközi fordulóban, hazai pályán 2–0-ra legyőzték az addig mind a 12 meccsét megnyerő BKV Előrét. Így már csak a borsodi csapat veretlen a Keleti csoportban (a teljes NB III-ban a Közép-csoportot vezető Kozármisleny mondhatja még ezt el magáról), 12 győzelme mellett egyetlen döntetlen áll a neve mellett.

„Készen állunk a feladatra, az utóbbi meccseken látottak alapján pedig nem is tartom magunkat teljesen esélytelennek – mondta el Kocsis János, a hatodik helyen álló Kisvárda Master Good II edzője. – Annak ellenére sem, hogy ismerjük a Kazincbarcika eredménysorát, valamint azt, hogy lehetőségei és játékoskerete alapján az NB II középmezőnyében lenne a helye. Tavaly fölényesen nyerte a bajnokságot a Tiszakécske, de azt gondolom, a Kazincbarcika nála is előrébb tart éppen azáltal, hogy évekig a másodosztály mezőnyéhez tartozott, és az ott szereplők jól tudják, mi is vár rájuk, ha visszatérnek majd oda. Ezzel együtt nekünk a vasárnapi ellenféltől sem kell megijedni, jó meccset szeretnénk játszani, és arra készülünk, hogy elvegyük ellenfelünk veretlenségét.”

A mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliak és a 65 év felettiek ingyenesen nézhetik meg az összecsapást. A védettséget igazolni kell tudni a belépéshez, 18 év alatti fiatal pedig védettséggel rendelkező nagykorú kísérővel léphet be a sporttelepre.


NB III KELETI CSOPORT: 14. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (6.)–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC (1.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 13.00

Vezeti: Muhari Gergő (Kulcsár Dániel, Kovács Zoltán)


A borítófotón: A kapuban Németh Márkra is nagy szerep hárulhat a vasárnapi mérkőzésen

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló