Eddig tizenegyből semmi

2021-10-21 19:07:43
Kisvárda FC

Péntek estétől ő lehet a nekünk az NB I-ben legtöbb meccset vezető spori – már, ha lesz mérkőzés.

Átveszi Solymosi Pétertől az elsőséget, és péntek estétől Berke Balázs lesz az a játékvezető, aki eddig a legtöbb meccset vezette nekünk az NB I-ben – feltéve, hogy lesz mérkőzés pénteken Pakson, hiszen csapatunk tagjai a megismételt koronavírus-teszt-eredményekre várnak.

Szóval, Berke Balázs immár tizenkettedik alkalommal vezet majd nekünk az élvonalban, ebben a párosításban, a Paks ellen először. A sporinak ez lesz a 118. NB I-es meccse, a Paksnak 23-adszor dirigál majd.

A nekünk vezetett tizenegy meccs egyikén sem tudtunk nyerni, három döntetlen mellett nyolc vereséget szenvedtünk. Amikor legutóbb pontot szereztünk az ő „közreműködésével”, akkor az nagyot szólt, hiszen a Ferencváros ellen akkor értük el első döntetlenünket (idén január 31-én, az Üllői úton 1–1). Az volt Berke Balázs századik NB I-es meccse, büntetőt akkor is ítélt ellenünk (Dombó Dávid kivédte Ihor Haratin lövését), ahogy másik két alkalommal is – a javunkra még egyet sem. Legutóbb augusztus 21-én, a fehérvári meccsünket vezette, amikor két hazai játékost is kiállított, de így is a „Vidi” nyert 2–1-re. Amúgy ezen kívül még egyszer, az első nekünk vezetett meccsen, 2018 decemberében, a Diósgyőr ellen vette elő a piros lapot, akkor játékosunkat, Pavlo Lukjancsukot állította ki az 1–1-re végződött összecsapáson. Amúgy a fehérváriak ellen már négyszer vezetett nekünk, mind a négyszer veszítettünk, háromszor idegenben, egyszer otthon.

Az általa vezetett eddigi mérkőzéseinken harminckét alkalommal mutatta fel a sárga lapot kisvárdai játékosnak, illetve stábtagnak, a mindenkori ellenfeleket 19 alkalommal figyelmeztette.


OTP BANK LIGA: 10. FORDULÓ

PAKSI FC (5.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (1.)

Paks, Paksi FC Stadion, péntek, 17.45

Vezeti: Berke Balázs (Márkus Tamás, Horváth Zoltán – tartalékjátékvezető: Csonka Bence)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló