Maradt döntetlen a vége

2021-10-20 10:16:06
Kisvárda FC

Nem sikerült megtartani a második félidő elején megszerzett előnyt Hajdúszoboszlón – EDZŐI NYILATKOZATTAL frissítve.

NB III KELETI CSOPORT: 13. FORDULÓ

AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓKISVÁRDA MASTER GOOD II 1–1 (0–0)

Hajdúszoboszló, Sporttelep, 150 néző. V.: Mencsik

Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Vincze Á., Kónya Cs. (Szabó L., 77.), Éles Z. (Szatmári Zs., 72.), Balogh K. – Fenyőfalvi, Barnucz – Lukács Zs., Kis Sz. (Csiki N., 77.), Karacs (Sütő B., 59.) – Máté J. Edző: Csillag László

Kisvárda II: Németh M. – Czene, Králik, Vass O., Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Sztaroszta (Simon M., 69.), Gosztonyi (Kirjuhin, 72.), Camaj – Bokor M. (Bíró R., 83.). Edző: Kocsis János

Gólszerző: Sztaroszta (0–1) az 50., Lukács Zs. (1–1) a 62. percben

50. perc: Gosztonyi Camaj elé fejelte a labdát, ő a bal oldalon húzogatott a tizenhatoson belül, az alapvonalról középre lőtt labdáját pedig Sztaroszta sodorta a kapu jobb alsó sarkába, 0–1.

62. perc: Sütő jobboldali beadása után Lukács Zsombor elé került a labda, amit hat méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 1–1.

Kocsis János: – A táblázaton elfoglalt helyezések alapján rangadót játszottunk, ennek megfelelően mindkét csapat kellően felkészült és felpörgött a mérkőzésre. A játék minőségét kicsit befolyásolta a pálya rossz talaja, de ehhez mind a két fél jól alkalmazkodott, és a küzdelem, valamint a sok párharc domborodott ki. Az ilyen meccsen fontos, hogy ki szerez előnyt, ez nekünk sikerült, emiatt vagyok kicsit bánatos, hogy nem tudtuk megtartani azt, mert ezen a talajon a kezdeményezni kényszerülő csapatnak sokkal nehezebb a dolga. Az ellenfél jól vizsgázott, hiszen képes volt kezdeményezni, nyomást gyakorolni ránk, és meg is szerezte az egyenlítő gólt. Összességében igazságos döntetlen született.


YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló