Bátran előre a listavezető ellen!

2021-09-24 13:47:50
Kisvárda FC

Értékmérő meccset játszik NB III-as csapatunk szombati hazai pályán – BEHARANGOZÓ.

Ettől sűrűbb és nehezebb hete nem lehetne NB III-as csapatunknak: azok után, hogy szerdán az NB II-ből „érkezett” DEAC vendégei voltak, szombaton hazai pályán (kezdés 16 órakor) azt a BKV Előrét fogadják, amely eddig mind a nyolc meccsét megnyerte, és jelen állás szerint feljutna a másodosztályba.

„A BKV mutatója önmagáért beszél, a százszázalékos mérlege mindenféleképpen tisztelete parancsol – mondta Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Ha csak a játékot nézzük, az előző fordulóban jó teljesítményt nyújtott a csapat, de sajnos rengeteg egyéni hibát követtünk el, amit ki kell küszöbölnünk és javítanunk a szombati mérkőzésre. Vereség után az a jó, ha minél előbb megvan a javítási lehetőség, és most úgy alakult, hogy a DEAC elleni összecsapást követően három nap múlva újra pályára léphetünk. Nagyon bízok benne, hogy mi leszünk az első csapat, amely képes lesz megtréfálni a BKV Előrét.”

Az elmúlt évben volt rá példa, hogy az esélyesebbnek vélt ellenféllel szemben nagyot alkotott, a végül második BVSC-Zuglót például oda-vissza legyőzte. Tartunk most azon a szinten, hogy hasonló bravúrral lehet számítani a társaságtól?

„Azt gondolom, hogy előrébb is tartunk, mint tavaly ilyenkor – felelte Kocsis János. – A DEAC elleni mérkőzés is azt mutatta, hogy a jobb csapatok ellen is felvállalhatjuk a bátrabb támadójátékot, ez most nem járt sikerrel, máskor viszont igen. Élcsapat ellen játszunk értékmérő mérkőzést, és nagyon bízom benne, azt az arcunkat mutatjuk majd, amellyel bátran fogunk kezdeményezni, és meg tudjuk majd nyerni a mérkőzést.”

A BKV Előrét a korábbi ferencvárosi és válogatott labdarúgó, ifjabb Albert Flórián irányítja, legeredményesebb játékosa pedig Busai Attila, aki ugyancsak volt a Fradi és több más NB I-es csapat játékosa.

A mérkőzés megtekintéséhez a Vár utca felől lehet belépni a létesítménybe, a belépők 500 forintba kerülnek, de 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés. A védettséget igazolni kell tudni, 18 éven aluliak pedig védettséggel rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be.


NB III KELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–BKV ELŐRE (1.)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, szombat, 16.00

Vezeti: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Kövér Tamás)


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló