Két csapatunk a Fradi ellen

2021-09-10 14:09:42
VLA

A szombaton pályára lépő utánpótlás-csapataink mérkőzéseinek BEHARANGOZÓJA.

Szombaton két korosztályban is a Ferencváros lesz az ellenfele a Várda LA csapatainak: az U16-osok a Várkertben fogadják a fővárosi zöld-fehéreket, míg az U14-esek a Népligetben lépnek fel ellenük. A bajnokságot remekül kezdő U15-ös csapatunk számára Győrben nem ígérkezik könnyűnek a folytatás, ahogy a két győzelemmel rajtoló U19-nek sem Kaposváron. A regionális sorozatban szereplő U17-eseink itthon játszanak az Orossal.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Kaposvári Rákóczi BFLA (3.)–Várda LA (1.)

Gerliczki Máté, a VLA edzője: – Nagyon remélem, hogy a mi esetünkben is három a magyar igazság... Ugyanazzal a létszámmal és keretösszetétellel utazunk Kaposvárra, mint ahogy az Újpest ellen játszottunk. Az előzetes hírek alapján erős az ellenfél, és idősebb labdarúgói vannak, mint nekünk. Biztos, hogy kiélezett mérkőzés lesz.


MLSZ REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (3.)–GFSE Oros (10.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – Minden mérkőzés fontos számunkra, így a következő ellenfelünkkel szemben is az adott körülményekhez képest a legjobban készültünk fel. Célunk a győzelem és tovább növelni pontjaink számát!


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (6.)–Ferencváros (8.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – A Fradi elleni meccs minden korosztályban rangadó, bár ebben a bajnokságban, ahol az ország tizenkét legjobb csapata szerepel, ez mindenki ellen elmondható. A tavaszi egymás elleni meccsünkből indulunk ki, akkor végigtámadtuk a kilencven percet és egy pontrúgásból kapott góllal veszítettünk. Most készülünk a visszavágásra, és arra, hogy itthon tartjuk a három pontot. A csapat eléggé motivált, mindent megteszünk a minél jobb eredmény eléréséért.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 10.00: ETO FC Győr (5.)–Várda LA (3.)

Márton István, a VLA edzője: – Az MTK mellett a Győr volt a másik csapat, amelyiktől oda-vissza kikaptunk az előző bajnokságban. Az egyik rossz statisztikán a múlt héten már sikerült javítani, és szombatra nem is lehet más célunk, minthogy legalább egy, de méginkább három pontot szerezzünk!


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Ferencváros (3.)–Várda LA (8.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Nem úgy sikerült az első bajnoki mérkőzésünk, ahogyan azt előzetesen elterveztük, ezért szeretnénk javítani a Ferencváros ellen. Nehéz meccsre számítok, de ha mindenki a maximumot fogja nyújtani, eredményesek lehetünk.


A borítófotón: Az U19-es csapatunk ezúttal Kaposváron szeretné kivívni az ellenfelek irigy pillantását a remélt győzelem megszerzését követően


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló