Van, ki szárnyal, ha ő vezet

2021-08-28 00:20:04
Kisvárda FC

Cseh szélsőnk öt góljából hármat a szombati spori jelenlétében szerzett.

Még nincs egy éve, hogy először találkoztunk vele, de azóta ő a leggyakrabban foglalkoztatott játékvezető a meccseinken: Káprály Mihály vezeti a szombati, Mezőkövesd elleni mérkőzésünket is.

Amikor először fújt csapatunknak, tavaly október 3-án, akkor is a Kövesd ellen játszottunk, és nyertünk is 2–1-re idegenben. A 30 éves, ungvári születésű sporinak a szombati lesz a 18. fellépése az NB I-ben, és eddig a legtöbbször ennek a két csapatnak vezetett: nekünk hatszor, a Kövesdnek ötször.

A kisvárdai érdekeltségű meccseken eddig három-három győzelem és vereség a mérlege, a gólkülönbség a mi szempontunkból 7–10. Jaroslav Navrátil viszont szárnyál az általa vezetett meccseken, öt kisvárdai góljából hármat akkor szerzett, amikor Káprály volt a játékvezető.

Ő az első játékvezető, aki a mostani bajnokságban másodszor dirigál nekünk – az első meccsen az első fordulóban 2–1-re nyertünk a Fradi otthonában – ja, és akkor Navrátil betalált.

Két tizenegyese mindegyikét ellenünk ítélte, viszont a 25 felmutatott sárga lapja közül csak kilencet kapott kisvárdai – valamennyit más-más játékos.


OTP BANK LIGA: 6. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (1.)–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC (4.)

Kisvárda, Várkerti Stadion, szombat, 16.00

Vezeti: Káprály Mihály (Medovarszki János, Csatári Tibor – tartalékjátékvezető: Csonka Bence)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló