Meccs az Atalantával és az Udinesével

2021-08-25 09:40:07
VLA

A hagyományos Velence melletti tornán, a Gallini-kupán szerepel két korosztályos csapatunk.

Tornáról tornára jár a Várda LA U15-ös csapata, amely szerepelt már Kassán, a múlt héten Kárpátalján, szerdán este pedig Olaszországba utazik, hogy péntektől részt vegyen a Velence melletti Pordenonéban a hagyományos Gallini-kupán.

Az U15-ös korosztályban 13 csapat vesz részt, köztük a szerb Crvena zvezda és Partizan Beograd, a dán Midtjylland, vagy éppen az olasz Udinese és Atalanta. Utóbbival egy csoportba került a Várda LA, amely pénteken 11 órától kezdi meg szereplését az olasz Portomansué csapata ellen, majd szombaton 11 órától játszik a bergamóiakkal. A további mérkőzések menetrendje annak a függvénye, hogy melyik pozícióban zár a csapatunk a maga triójában.

A Gallini-kupán ugyancsak szerepel U14-es csapatunk is, amelynek korosztályában az AC Milan is indul. Az olasz sztárklub csapata nem a mieinkkel került egy csoportba – a Várda LA ellenfelei az egyaránt olasz Udinese, ASD San Luigi Calcio Trieste valamint a Zoppola lesznek. A mieink pénteken 9.30-kor kezdenek a Zoppolával, még aznap 17 órától játszanak az Udinesével, szombaton 9.30-tól pedig az ASD San Luigi ellen zárják a csoportküzdelmeket. Ebben a korosztályban 15 csapat alkotja a mezőnyt.

Az olaszországi torna miatt mindkét csapatunk bajnoki rajtját elhalasztották, a nagyobbak a Ferencváros, a kisebbek a Puskás Akadémia vendégeként kezdtek volna.

Az U15-es csapat edzőjével, Márton Istvánnal készített interjú megtekinthető itt:

Related video

next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló