Övé volt a meccset lezáró lövés

2021-08-24 08:37:25
Kisvárda FC

Hosszabb kihagyás után akár a slusszpoén is lehetett volna Lucasé.

Tizenöt bajnoki és 189 nap kihagyás után jutott ismét lehetőséghez NB I-es csapatunkban a hosszú sérülésből visszatérő Lucas, aki nélkül korábban elképzelhetetlen volt a kisvárdai tizenegy. A Fehérvár elleni volt a 82. élvonalbeli mérkőzése, amit kisvárdai színekben játszott, és az első, amikor csereként lépett pályára.

Lucasé volt a mérkőzés utolsó kaput eltaláló lövése a ráadás ráadásában. A slusszpoén az lehetett volna, ha a 16 méterről leadott kísérletéből sikerült volna egyenlíteni, de a Fehérvár kapusa, Kovácsik Ádám védeni tudott. A helyzet hasonló volt, mint a Diósgyőr II elleni NB III-as meccsen, amikor az összesen három gólt szerző Lucas kétszer is hasonló szituációból talált be.

„A felíveléshez mindenki előrement, illetve az ellenfél részéről visszahúzódott, éreztem, hogy a labda ki fog pattani, ezért előbb behúzódtam a tizenhatoson belülre, majd visszaléptem – mesélte Lucas. – Az akkor, abban a pillanatban nem ugrott be, hogy hasonló a helyzet, mint a Diósgyőr elleni góljaimnál, de ha olyan jól sikerült volna a fehérvári lövésem, mint azok, akkor valószínűleg gól születik belőle, de ebbe sajnos nem sikerült kellő erőt adnom.”

Lucasszal a visszatérése apropóján a mérkőzést közvetítő M4 Sport is interjút készített, ami itt nézhető meg.

Kapcsolódó videó

Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló