Tovább tart az együttműködés

2021-08-04 16:34:00
Kisvárda FC

A klubunk szponzorai a nehezebb idők után is kitartanak csapatunk mellett.

Ahogy minden bajnokság első hazai mérkőzése előtt, úgy ezúttal is szponzori találkozót szerveztünk, amelyen a Várkerti Stadion skyboxainak bérlői vették részt. A megbeszéléshez remek hangulatot adott csapatunk első fordulóban aratott győzelme, valamennyi szponzorunk gratulációval és elismerő szavakkal illette a klubunkat képviselő sportigazgatót, Révész Attilát.

Ő pedig abbéli reményének adott hangot, hogy a csapat hasonló sikerekkel hívja majd fel magára a figyelmet a folytatásban is, amihez persze szükség van a támogatókra is. Szponzoraink életét is megkeserítette a pandémia, ha másért nem, azért, mert nem tudtak Kisvárda-meccsekre járni... A megbeszélésen elhangzott, a felek együttműködése a jövőben is zökkenőmentes lesz, a skyboxbérlők a következő bajnokságban is kitartanak a csapat mellett, mi pedig igyekszünk őket a pályán és azon kívül is messzemenőkig kiszolgálni.

Pénteken 20 órától, az újonc Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen tehető meg az első lépés.

A szponzori találkozó résztvevői, balról: ifj. Pekó László, Háda György, ifj. Szabó Ferenc, Révész Attila, dr. Seszták Miklós, Veresné Oláh Zsuzsa, Bárány László és Bacsó István


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló