Búcsút int a századik gólunk szerzője

2021-07-19 16:45:09
Kisvárda FC

A csatár játékjogát az NB II-ből visszajutni kívánó csapatnak értékesítettük tovább.

Távozik csapatunktól Horváth Zoltán, akinek a játékjogát az NB II-es Diósgyőri VTK-hoz értékesítettük tovább. A 32. életévét a hónap végén betöltő csatár a több játéklehetőség reményében szeretett volna váltani, így került képbe a DVTK, ahol korábbi debreceni, győr és kisvárdai edzőjével, Kondás Elemérrel dolgozhat tovább.

Horváth Zoltán – amellett, hogy egészen fiatalon is lehetőséghez jutott már a várdai NB III-as csapatban – profi futballistaként két részletben (2017 januárjától 2019 júniusáig, majd 2020-2021-ben) összesen három és fél évet játszott Kisvárdán. Első csapatunk színeiben 95 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, abból 49 alkalommal az élvonalban. Huszonhét góljából tíz született az NB I-ben, ki ne tudná, klubunk történetének századik NB I-es találatát is ő szerezte – nem is akármilyen mozdulattal, a ZTE ellen. Nem kérdés, az ajaki származású, kisvárdai születésű csatár beírta magát a klubtörténelembe, nemcsak a jubileumi gólja miatt, hanem mert tagja volt a története során először az élvonalba jutott kisvárdai csapatnak is.

Horváth Zoltánnak köszönjük a kisvárdai futballért tett eddigi szolgálatait, további pályafutásához sok sikert és jó egészséget kívánunk!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló