Pakolás, edzés, indulás

2021-07-05 12:55:47
Kisvárda FC

Kedden irány Ausztria, NB I-es és NB III-as csapatunkis ott edzőtáborozik tíz napig.

Téli edzőtáborozásra már volt példa többször is csapatunk életében, külföldi nyári összetartásra azonban még nem. A mostani év ebből a szempontból is rendkívüli, hiszen télen a vírushelyzet és a rövid felkészülési időszak miatt nem utaztunk sehova, most viszont, egész pontosan kedden felkerekedik az egész csapat – beleértve az NB I-es és NB III-as keretet is, hogy Ausztria felé vegye az irányt. Futballistáink közül az NB I-es csapat Jennersdorfban (Gyalafalván), az NB III-as tőle nem messze, Kaindorfban tartózkodik majd.

A hétfő már a pakolásé volt, előkerültek az edzés- és meccsszerelések, a mobil gyúrópadok, a rehabilitációt segítő eszközök, a vitaminok, az ásványvizek és sok minden más. A kedd az utazásé, szerdán edzenek játékosaink, csütörtökön pedig már edzőmeccset játszanak.

Az NB I-es csapatunk július 8-án, 17.30-tól a román Arges Pitesti ellen lép pályára, 12-én az orosz Rosztov, 15-én pedig az izraeli Maccabi Petah-Tikva lesz az ellenfél. NB III-as csapatunk számára egyelőre két mérkőzés van lekötve, 8-án 10 órától az SK Sturm Graz amatőr együttese ellen játszanak, 15-én, 18 órától pedig az SV Kapfenberg II otthonában.


Az utazó keretek

NB I: Dombó Dávid, Németh Márk, Artem Odincov (kapusok), Jasir Asani, Claudiu Bumba, Driton Camaj, Czérna Erik, Lazar Csirkovics, Gosztonyi András, Hej Viktor, Horváth Zoltán, Jelena Richárd, Janisz Karabeljov, Anton Kravcsenko, Matheus Leoni, Lucas, Bohdan Melnik, Jasmin Mesanovic, Nagy Mihály Krisztián, Jaroslav Navrátil, Ötvös Bence, Herdi Prenga, Rubus Tamás, Szlobodan Szimovics, Zlicsics Lázár (mezőnyjátékosok)

NB III: Perehanec Zden, Végső Mihály (kapusok), Abov Avetiszjan, Bíró Roland, Bokor Márk, Czene Zalán, Oleh Deniszjuk, Himics László, Mikita Honcsar, Ilja Kirjuhin, Králik Péter, Sikorszki Bence, Simon Mátyás, Szentes Dávid, Szőr Levente, Tóth Roland, Újvári Patrik, Vass Ottó (mezőnyjátékosok)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló