Mindenki szurkol – kisvárdai előadásban

2021-06-15 10:08:08
Kisvárda FC

A városunkból indult Nagy Szilárd és Ragány Misa adja elő az Európa-bajnokság hivatalos szurkolói dalát.

Kisvárdai torkokból csendül fel a június 11-én már elkezdődött, de a mi szempontunkból csak kedden induló labdarúgó Európa-bajnokság magyar indulója, a Mindenki szurkol. Nagy Szilárd és Ragány Misa kisvárdai származású előadóművészek, akik a legutóbbi 2016-os Eb és a mostani kontinenstornára vezető selejtezős sorozat elemeit is megjelenítették dalukban, klipjükben. A fociláz egyre magasabbra szökkenésével az interneten és a rádiókban is hasít a dal.

„Mindketten futballrajongók vagyunk, több Európa- és világbajnokságon is jártunk már, így számunkra adta magát, hogy készítünk egy szurkolói dalt – mondta az előadóduó tagjai közül Nagy Szilárd, akire Ragány Misával együtt akkor is számíthattunk, amikor tavaly, a pandémiás leállás után Kisvárdáról elszármazott hírességeket kértünk fel arra, hogy jókívánságokat küldjenek csapatunk számára. – Szerettük volna már tavaly bemutatni a dalt, de a vírushelyzet közbeszólt. A visszajelzések nagyon jók, játssza a dalt a Petőfi Rádió és a Rádió1 is, voltunk már vele a TV2 Mokka című reggeli műsorában és megyünk az RTL Klubhoz is. Gyártják a remixeket is, huszonkét lemezlovas jelezte a számunkra, hogy az Eb ideje alatt felhasználja a dalunkat a remixeikben, amelyeket a különböző szórakozóhelyeken mutatnak be.”

Nagy Szilárd nemcsak futballrajongó, hanem maga is futballozott, 17 éves koráig a kisvárdai utánpótláscsapatoknak volt a tagja, Komáromi György, Majoros Imre és Mónus Tibor edzők keze alatt pallérozódva. A szurkolói dal klipje egyébként úgy kezdődik, hogy az ismert televíziós személyiség, a 2016-os magyar–izlandi Eb-mérkőzés (1–1) kommentátora, Gundel Takács Gábor konferálja fel a két előadót. A dal végén pedig ismert sportolók és közéleti személyiség skandálják a refrént: „Hajrá, Magyarország’” és „Ria, ria, Hungária!”.

„Gundel Takács Gábor mindkettőnket tanított egy média-iskolában, illetve a Társulat című műsorban én már 2007-ben találkoztam vele, innen a kapcsolat, örülünk, hogy adta az arcát és az ötleteit a kliphez – folytatta Nagy Szilárd. – Misával együtt az Európa-bajnokság mind a négy budapesti mérkőzésén, így persze a keddi magyar–portugálon is ott leszünk, a dal fel fog csendülni a Puskás Arénában, de az európai szövetség által meghatározott szigorú forgatókönyv miatt csak olyan időpontban, amikor éppen nincs televíziós közvetítés. Mindenesetre bízunk benne, hogy tízezrek torkából zúg majd a refrén.”


Nagy Szilárd feat. Ragány Misa – Mindenki szurkol / Eb 2021 / (hivatalos klip):


A borítófotón: Nagy Szilárd (balra) és Ragány Misa kisvárdai származású előadóművészként énekelték el a hivatalos szurkolói Eb-dalt


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló