A kecske és a káposzta

2021-06-15 09:34:09
VLA

A Budaörsöt háromgólos előnyből fogadja U17-es csapatunk, amely számára a neheze még hátravan – BEHARANGOZÓ.

Félúton jár a tervei megvalósulását illetően a Várda LA U17-es csapata, amelynek a regionális bajnoki rájátszásban három szakaszt kell sikeresen abszolválnia ahhoz, hogy kiharcolja az élvonalba jutást. „Másfél” lépcsőt már sikerrel vett csapatunk, hiszen a Szolnokot kettős győzelemmel (2–0, 6–2) búcsúztatta, a második körben pedig Budaörsön 4–1-es előnyhöz jutott. A visszavágót szerdán 11 órától (tehát az eredetitől eltérő időpontban) Kisvárdán vívják a felek.

„A felén túl vagyunk, a neheze azonban csak most következik, ahogy közeledünk a cél felé, egyre keményebb feladatokkal szembesülünk – mondta el Révész Csaba, U17-es csapatunk edzője. – Ez még akkor is igaz, ha a mostani párharcban idegenben komoly előnyhöz jutottunk, de óva intenék mindenkit a túlzott elbizakodottságtól. A tervünk természetesen a továbbjutás, ugyanakkor egy közmondás is eszembe jut ennek a mérkőzésnek a kapcsán, méghozzá a kecske és a káposzta esete. Szeretnénk ugyanis, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon, vagyis jó lenne úgy továbbjutni, hogy egy kicsit már a következő párharcra is tudjunk készülni.”

A szombati első meccsen kisebb fejsérülést szenvedő Bokor Márk és a bokáját fájlaló Remenyiczki Gábor kénytelen lesz kihagyni a szerda délelőtti visszavágót.


MLSZ REGIONÁLIS U17 RÁJÁTSZÁS, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Szerda, 11.00: Várda LA–Budaörsi SC 1924 (az 1. mérkőzésen: 4–1)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló