Nyolcról kilencre jutnának

2021-05-29 12:34:32
Kisvárda FC

Csakis a Hatvan elleni győzelemmel garantált, hogy megőrizhető tartalékcsapatunk jelenlegi ötödik helyezése – BEHARANGOZÓ.

Bárhogy is végződjön az évzáró vasárnapi, Hatvan elleni mérkőzése, az már biztos, hogy NB III-as csapatunknak lesz mivel hetvenkednie. Az ősszel és a tavasszal is volt egy-egy hosszabb veretlenségi sorozata a második számú legénységnek, amely momentán nyolc ilyen összecsapásnál tart – ez hat, zsinórban aratott győzelmet és előtte, valamint utána egy-egy döntetlent foglal magában. Hogy sikerül-e nyolcról kilencre jutni, az a vasárnap kora esti, utolsó fordulós hazai meccsen derül ki – az összecsapás zárt kapus, de terveink szerint élő streamközvetítésben számolunk be róla.

„Nagy hiba lenne abból kiindulni, hogy a Hatvan már matematikailag kiesett, hiszen az esetleges visszalépések és az osztályozók miatt szabadulhatnak fel helyek – jelezte Kocsis János edző, hogy nem motiváció híján érkezik a vasárnapi ellenfél, az FC Hatvan. – Jelen pillanatban az egyik legjobb kieső pozícióban található csapat a Hatvan, így számára egyáltalán nem mindegy, milyen eredmény születik, és hangoztatják is, hogy szeretnének megragadni az NB III-ban. Ebből kiindulva biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Arról nem beszélve, hogy számunkra is megvan a tét, hiszen csakis győzelemmel tudjuk az ötödik helyezésünket biztossá tenni. Bízom benne, hogy a játékosok is átérzik ennek a jelentőségét, és azzal együtt, hogy az utolsó fordulót rendezik, nem úgy lépünk majd pályára, mint aki már a szünetre készül, hanem bebizonyítjuk: az, amit a tavasszal nyújtottunk, nem a véletlen műve volt.”

A győzelem azt is jelenthetné, hogy tartalékcsapatunk dobogós helyen végezhetne a Keleti csoport tavaszi tabelláján, valamint a három csoportban szereplő tartalékcsapatok összesített rangsorában is.


NB III KELETI CSOPORT: 38. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (5.)–FC HATVAN (16.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 18.00 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Horváth Máté (Gondos Árpád Mihály, Chikán Péter)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló