Itthon vennének revansot!

2021-04-02 12:18:18
VLA

Legkisebb kiemelt szekciós csapataink rangadó előtt állnak – BEHARANGOZÓ

Rangadóra készülnek a „kicsik”, ugyanis a kiemelt U13-as és U12-es bajnokság Északkelet csoportjának 14. fordulójában a még mind a két korcsoportban a tabella élén álló és ebben a kiírásban még veretlen DVTK korosztályos csapatait fogadjuk a Várkertben. Csapataink égnek a vágytól, hogy visszavághassanak a borsodi riválisuknak, hiszen az ősszel mindkét korosztályban sikerült otthon tartaniuk a három pontot a diósgyőrieknek.

Az U13-as korcsoportban vendégeink vezetik a bajnokságot, igaz nem hibátlan mérleggel, ugyanis egy döntetlen már becsúszott a 13 lejátszott mérkőzésük alatt. A mieink a 3. pozícióból várják a visszavágás lehetőségét az őszi 5–1-es vereségért.

„Sajnos a múlt héten elveszítettünk egy olyan mérkőzést, ami fontos volt számunkra. Bízunk benne, hogy a soron következő újabb komoly megmérettetést már sikeresen tudjuk abszolválni. A srácok nagyon motiváltan edzettek a héten, érzem rajtuk, hogy hatalmas bizonyítási vágy van bennük, reméljük, hogy ez a szombati mérkőzésen is látható lesz, és hazai pályán le tudjuk győzni a Diósgyőr együttesét” – mondta Erős Gábor edző.


Az U12-esek bajnokságában a tabella első két helyezettje játszik egymással, ugyanis a DVTK 37 ponttal és 13/13-as meccs/győzelem mutatóval az első helyről várja a találkozót, míg a mieink a második helyen állnak jelenleg 27 pontot gyűjtve (ez 13 mérkőzés alatt nyolc győzelemből és három döntetlenből jött össze – két vereség mellett). Ősszel Miskolcon 3–0-ra nyerték meg a mérkőzést a mostani vendégeink.

„Még egy olyan mérkőzés következik, ami nagyon jó erőfelmérő lesz. Úgy, mint a Debrecen ellen, a Diósgyőrrel szemben is nagyon jó mérkőzéseket játszunk, és ez remélem a szombaton is így lesz. Célunk, hogy a Diósgyőr elszenvedje bajnokságbeli első vereségét” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Törtei Tamás U12-es csapatunk szakvezetője.


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (3.) – Diósgyőri VTK (1.)


MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (2.) – Diósgyőri VTK (1.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló