Győzelemre és előzésre vágynak

2021-03-19 19:57:08
Kisvárda FC

Közvetlen rivális érkezik a vasárnapi NB III-as bajnokira – BEHARANGOZÓ

Nem kezdte rosszul a tavaszi szezont tartalékcsapatunk, de hogy jónak is nevezhessük az első négy mérkőzésének mérlegét, ahhoz vasárnap hazai pályán győzelemre lenne szüksége a két döntetlennel és egy sikerrel rajtoló Kisvárda Master Good II-nek. Az ellenfél a Tiszaújváros lesz.

„Közvetlen riválissal találkozunk, hiszen a Tiszaújváros két helyezéssel és egy ponttal előz meg bennünket a tabellán – mondta a vasárnap délutáni bajnoki előtt Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Hazai pályán más célunk nem is lehet, mint a három pont megszerzése, azzal együtt pedig ellenfelünk megelőzése a táblázaton. A múlt heti, DVSC II elleni győzelem mindenképpen jót tett a lelkeknek is. Az alázat és az akarat eddig is megvolt, bízom benne, hogy ezek mellé önbizalmat is szereztünk. Jobb hangulatban telt a hetünk, és remélem, ez kihatással lesz a hétvégi teljesítményünkre.”

Mint korábbi híradásunkban is jeleztük, a mérkőzést a napokban hitelesített, a Várkerti Sporttelepen belül található új pályán rendezzük a vonatkozó rendelkezések értelmében továbbra is zárt kapuk mellett. A két csapat az őszi szezonban Tiszaújvárosban 0–0-s döntetlenre végzett egymással.


NB III KELETI CSOPORT: 25. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (9.)–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS (7.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 15.00 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Mencsik László (Hovanecz Máté László, Kurinka Béla)


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-17 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2021-10-01 20:00
OTP Bank Liga, 8. forduló