Távolodni és pozíciót tartani

2021-02-26 17:10:50
Kisvárda FC

Indul a harmadik kör, irány, Budafok – BEHARANGOZÓ.

Az e hétre jutó penzum első részét megoldotta csapatunk: továbbjutott a Mol Magyar Kupában, és várhatja a Zalaegerszeg elleni negyeddöntőt. Meg is van annak a meccsnek az időpontja, március 10-én, szerdán, 17 órától játsszuk majd a Várkerti Stadionban. (Ugyanakkor nem volt helytálló az az információ, hogy a negyeddöntős párharcnak a továbbjutója a DVSC–MTK összecsapás győztesével találkozik, hiszen az elődöntők előtt sorsolást tartanak majd).

No, de maradva a bajnokságnál, a harmadik, egyben az utolsó kör csapatunk számára a Budafoki MTE elleni idegenbeli meccsel kezdődik. Az újonc otthonában az augusztusi nyitányon 2–1-re kikaptunk, most jó lenne nyerni – és az lenne a hétre rendelt penzum második fele. Talán még attól is fontosabb, mint amilyen a Haladás elleni kupameccs volt.

„Persze, hogy fontosabb, hiszen el tudnánk távolodni attól a zónától, ami még veszélyesnek nevezhető – tájékoztatta honlapunkat Supka Attila vezetőedző. ­– Szeretnénk, hogy ha tudnánk tartani a kedvezőnek mondható pozíciónkat a tabellán. A Budafok csapatát fiatal és tehetséges játékosok alkotják, jó futballt játszanak, de nekünk arra kell törekednünk, hogy a mi teljesítményünk legyen rendben. Ha stabilizálni tudjuk azt, ami az utóbbi időben nem működött, akkor nem lehet problémánk.”

A bikácsi és büki tartózkodás után csütörtöktől Vecsésen ütött tanyát csapatunk, és péntek délelőtt ott is edzett. Azt követően még két videózással készült, készül a csapat a harmadik kör szombat délutáni nyitómeccsére.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló