Ekkor játszunk Szombathelyen

2021-02-15 14:35:39
Kisvárda FC

Eldőlt, mikor lépünk pályára a Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Hivatalosak az időpontok a Mol Magyar Kupa következő fordulójában, eszerint a Kisvárda Master Good február 24-én, szerdán 17 órakor lép pályára Szombathelyen, a Haladás otthonában. Miként a sorozat korábbi fázisában, úgy a nyolcaddöntőben is egy mérkőzésen dől el a továbbjutó kiléte. Azt is tudni lehet, hogy ennek a párharcnak a győztese a Zalaegerszeg–Budapest Honvéd párharc továbbjutójával találkozik – ha csapatunk túléli a következő kört. akkor a negyeddöntőben hazai környezetben léphet pályára március 10-én. A legjobb 16 közé bekerült mind a 12 NB I-es együttes, azokból nyolc egy ágra, az alsóra került. A felsőre, ahol csapatunk is található csak négy.

Mivel az elvileg hazai, Zalaegerszeg elleni mérkőzésünkre is utaznunk kellett, ezért a diósgyőri fellépésünktől kezdve zsinórban hat tétmeccset játszunk/játszottunk az otthonunktól távol: DVTK (0–2), Soroksár (kupa, 2–1), ZTE (2–1), Paks (február 21.), Haladás (kupa, február 24.), Budafok (február 27.). Legközelebb hazai pályán március 2-án kedden, a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen lépünk fel.


MOL MAGYAR KUPA, NYOLCADDÖNTŐ

Felső ág: Haladás–Kisvárda Master Good, Zalaegerszegi TE FC–Bp. Honvéd, Tállya–MTK, DVSC–BFC Siófok

Alsó ág: Ferencváros–Mol Fehérvár FC, Paksi FC–Budafoki MTE, Mezőkövesd Zsóry FC–Diósgyőri VTK, Puskás Akadémia–Újpest FC


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló