Kapus, hátvéd, szélső, edző

2021-01-29 20:46:28
Kisvárda FC

Jelentős a kisvárdai jelenlét az egyik szakportál válogatottjában.

A csakfoci.hu is kijelölte az 5. forduló válogatottját azok után, hogy a szeptember végéről elhalasztott mérkőzéseket, közte a Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC összecsapást (2–1) is lejátszották. Az álomcsapatban a legnagyobb jelenlét a Kisvárdáé, miután három játékosunkat is delegálták, plusz még az edzőnek is a miénket jelölték.

Bekerült a csapatba Dombó Dávid kapus, a védelembe Hej Viktor, a szélre Sassá, az alkalmi válogatottat pedig vezetőedzőnk, Supka Attila irányítja.

A csakfoci.hu szövegesen így értékelte a kisvárdaiak beválogatását.

Dombó Dávid: „A mérkőzés elején hatalmasat védett Stopira közeli fejesénél, majd ezt követően is magabiztos teljesítményt nyújtott.”

Hej Viktor: „A stabil kisvárdai védekezés egyik fontos láncszeme volt, előbb a jobbhátvéd pozíciójában, majd a mérkőzés folyamán kényszerből középen is megállta a helyét.”

Sassá: „Rengeteg gondot okozott a Vidi védőinek, többször is helyzetbe került, és mindkét találatból kivette a részét – gólpasszt adott, majd győztes gólt lőtt.”

Supka Attila: „Bravúrgyőzelmet aratott csapatával a Mol Fehérvár FC ellen, köszönhetően annak is, hogy bátran mentek előre és veszélyes támadásokat vezettek.”


next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért