Kapus, hátvéd, szélső, edző

2021-01-29 20:46:28
Kisvárda FC

Jelentős a kisvárdai jelenlét az egyik szakportál válogatottjában.

A csakfoci.hu is kijelölte az 5. forduló válogatottját azok után, hogy a szeptember végéről elhalasztott mérkőzéseket, közte a Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC összecsapást (2–1) is lejátszották. Az álomcsapatban a legnagyobb jelenlét a Kisvárdáé, miután három játékosunkat is delegálták, plusz még az edzőnek is a miénket jelölték.

Bekerült a csapatba Dombó Dávid kapus, a védelembe Hej Viktor, a szélre Sassá, az alkalmi válogatottat pedig vezetőedzőnk, Supka Attila irányítja.

A csakfoci.hu szövegesen így értékelte a kisvárdaiak beválogatását.

Dombó Dávid: „A mérkőzés elején hatalmasat védett Stopira közeli fejesénél, majd ezt követően is magabiztos teljesítményt nyújtott.”

Hej Viktor: „A stabil kisvárdai védekezés egyik fontos láncszeme volt, előbb a jobbhátvéd pozíciójában, majd a mérkőzés folyamán kényszerből középen is megállta a helyét.”

Sassá: „Rengeteg gondot okozott a Vidi védőinek, többször is helyzetbe került, és mindkét találatból kivette a részét – gólpasszt adott, majd győztes gólt lőtt.”

Supka Attila: „Bravúrgyőzelmet aratott csapatával a Mol Fehérvár FC ellen, köszönhetően annak is, hogy bátran mentek előre és veszélyes támadásokat vezettek.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló