Százados úr a síppal

2021-01-29 19:24:29
Kisvárda FC

Ugyanazt a játékvezetőt látjuk viszont, aki az idei első meccsünket is dirigálta.

Az egy héttel ezelőtti Mezőkövesd elleni meccshez hasonlóan újra Berke Balázs vezeti csapatunk mérkőzését. A Ferencváros elleni szombati összecsapáson immár kilencedszer dirigál nekünk az NB I-ben a 36 éves spori, aki így a második leggyakrabban foglalkoztatott játékvezető lesz a meccseinken a nekünk tízszer dirigáló Solymosi Péter (aki ezúttal az alapvonalaknál teljesít szolgálatot) után. Berke Balázsnak a szombati lesz a 100. NB I-es meccse, amihez ezúton is gratulálunk! Nekünk tehát kilencedszer vezet, a Fradinak pedig a 16. alkalommal.

Berke Balázzsal a mérlegünk: nyolc meccsen két döntetlen és hat vereség, győzelem nélkül. Az első és eddigi utolsó meccsen (Diósgyőrben és a Mezőkövesd ellen) értünk el döntetlent, közte hatszor kikaptunk. Ezeken a meccseken 3–14 a gólkülönbségünk, a mi 24 sárga lapunkra az ellenfelek 15-t kaptak tőle. A legtöbbször Lucast és Cornel Enét figyelmeztette (négyszer-négyszer), nekik szombaton nem tudja felmutatni a sárgát, hiszen eltiltás, illetve sérülés miatt nem játszhatnak. Tizenegyest és kiállítást csak ellenünk ítélt, előbbiből kettőt, piros lapból egyet.


OTP BANK LIGA: 18. FORDULÓ

FERENCVÁROS (1.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)

Budapest, Groupama Aréna, szombat, 17.00

Zárt kapuk mögött. V.: Berke Balázs (Bornemissza Norbert, Horváth Zoltán – Solymosi Péter, Radványi Ádám – Aradi József)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló