Holtversenyes második lesz

2021-01-26 17:44:41
Kisvárda FC

A 250. NB I-es meccsén is túljutott már a szerdai összecsapás játékvezetője.

Andó-Szabó Sándor vezeti a szerdai Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC mérkőzést. A 41 éves, 252. NB I-es meccse előtt álló spori legutóbb júniusban vezetett nekünk, éppen a Fehérvár ellen, csak akkor fordított pályaválasztás mellett. Ne tépjünk fel sebeket annak a meccsnek a felidézése kapcsán, inkább fátylat a múltra...

Az általa vezetett hét meccsből az NB I-ben kettőt nyertünk meg (Puskás Akadémia idegenben 4–0 és Paks otthon 2–0), egy lett döntetlen (Zalaegerszegen 1–1) és négyet elveszítettünk (Újpesten és Pakson 1–0-ra, Debrecenben 4–1-re és Fehérváron 2–0-ra). Ezeken a meccseken a javunkra és ellenünk is egy-egy tizenegyest ítélt, a kiállítást a 4–0-ra megnyert Puskás Akadémia elleni meccsen alkalmazta az akkor felcsúti Sós Bencével szemben. A sárga lapot 22-szer mutatta fel a mi játékosainknak (Rados Proticsnak egymagában négyszer) és 18-szor a mindenkori ellenfélnek.

Andó-Szabó Sándor tehát nyolcadik alkalommal vezet nekünk meccset az élvonalban (a Fehérvárnak ez lesz a 39.), ezzel utoléri a szintén ennyinél járó Berke Balázst és Bogár Gergőt a holtversenyes második helyen – az élen továbbra is Solymosi Péter áll tíz mérkőzéssel.


OTP BANK LIGA: 5. FORDULÓ

Kisvárda Master Good (6.)–Mol Fehérvár FC (2.)

Kisvárda, Várkerti Stadion, szerda, 17.45

Vezeti: Andó-Szabó Sándor (Szalai Balázs, Medovarszki János – Pillók Ádám, Németh Ádám – Márkus Tamás)


A borítófotón: A legutóbbi találkozás – tavaly június 6-án Andó-Szabó Sándor vezette a Vidi–Várdát


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló