Mínuszokban potyogó gólok

2021-01-16 15:16:07
Kisvárda FC

A Minaj elleni két meccsen összesen ötször találtunk be és egyszer sem kapituláltunk.

Mínusz öt fokban kezdték a szombati focimatiné-maratont, és amikor négy óra múlva befejezték, akkor sem volt sokkal melegebb. A Kisvárda Master Good január 23-i bajnoki rajtra hangolódó csapatai az ukrán élvonalbeli FC Minaj ellen léptek pályára, és bár csípős hideg volt, az időjárás végül lehetővé tette, hogy mindkét meccset bent játsszák a stadionban.

Az első sorok összecsapásán az ellenfél soraiban két ismerős arc is feltűnt: Artem Milevszkijt a szünetben Anton Sinder váltotta – valahogy így volt ez 2018 augusztusában a kisvárdai csapatnál is, amikor Sinder ment, a korábbi ukrán válogatott, a 2006-os világbajnokságot megjárt Milevszkij pedig jött.

Az első sorok meccsét 1–0-ra nyertük meg, második edzőmeccsén Janisz Karabelov újra eredményesnek bizonyult, ezúttal fejjel talált be az ellenfél hálójába – az újonnan igazolt bolgár játékos gólerőssége biztató a jövő heti bajnoki rajt előtt.

Miként ezt a meccset, a másodikat is sikerült megúszni kapott gól nélkül, és akkor méginkább beindult a várdai gólgyártás, csapatunk meg sem állt négy találatig. Ebben a csapatban már többen helyet kaptak az NB III-as keretből is, közülük a szlovákiai Erik Kramar neve lehetett még ismeretlen, ő a téli szezonban érkezett próbajátékra a tartalékcsapatunkhoz, és most egy szinttel feljebb is lehetőséghez jutott.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉSEK

Kisvárda Master Good–FC Minaj (ukrán) 1–0 (1–0)

Gól: Karabelov

Kisvárda Master Good–FC Minaj 4–0 (2–0)

Gól: Horváth Z., Himics, Camaj, Jelena

(Részletesebb jegyzőkönyvek korábbi híradásainkban, az online közvetítéseknél.)


A boírófotón: Az első meccsen Janisz Karabelov ezen fejesgólja eredményezte a győzelmet


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló