Meccsnap: fővárosi ellenfél

2020-12-15 15:01:45
Kisvárda FC

A hétközi forduló nyitómérkőzésén az Újpest együttese látogat a Várkertbe

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában ismét egy fővárosi csapat lesz az ellenfél.

A Kisvárda Master Good–Újpest FC mérkőzés előtti érdekességek az nso.hu gyűjtésében:

♦ A két csapat eddig hétszer találkozott egymással NB I-es mérkőzésen, négy alkalommal az Újpest, háromszor a Kisvárda örülhetett, döntetlent még nem játszottak.

♦ A legutóbbi két mérkőzést (és a legutóbbi négyből hármat) a Kisvárda nyerte meg: májusban 1–0-ra, szeptemberben 4–2-re győzték le a várdaiak az Újpestet.

♦ A Kisvárda egészen ritka sorozatban van, legutóbbi három bajnokiján 0–0-s döntetlent játszott (a Budafok, a Puskás Akadémia, majd a Honvéd ellen). Ha ez a találkozó is gól nélkül végződik, akkor ebben a bajnokságban két csúcsot is felállít a Kisvárda: az egymást követő legtöbb, kapott gól nélküli mérkőzés és a legtöbb, szerzett gól nélküli mérkőzés szempontjából is rangelső lesz.

♦ A Kisvárda hétmérkőzéses veretlenségi sorozatban van (3 győzelem, 4 vereség), közel két hónapja, október 16. (Kisvárda–Ferencváros 0–2) óta nem kapott ki az NB I-ben. Ennél hosszabb aktív veretlenségi szériája csak a listavezető Ferencvárosnak van.

♦ Hazai pályán a Kisvárda mérlege 2 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség. Supka Attila csapata szerezte a legkevesebb gólt (4) pályaválasztóként ebben az idényben. Az Újpest idegenbeli mutatója 2–1–4, ennél csak a Mezőkövesd és a DVTK vendégmérlege rosszabb.

♦ Az Újpest 16 gólt kapott ebben a bajnokságban idegenbeli mérkőzésein, ennél csak a Paks kasszírozott többet (17).

♦ Az Újpest nyeretlen a legutóbbi négy idegenbeli bajnokiján (1 döntetlen, 3 vereség), legutóbb szeptember 27-én, a Honvéd vendégeként tudott győzni.

♦ A legutóbbi 6 mérkőzés alapján számított „formatabella” alapján az Újpest mérlege a legrosszabb, a lilák csupán 2 pontot szereztek, ennek megfelelően hatmeccses nyeretlenségi sorozatban vannak.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló