Hegyekben álltak az adományok

2020-12-14 15:40:19
Kisvárda FC

Klubunk és a Várda Labdarúgó Akadémia jóvoltából több száz ember karácsonyát igyekszünk szebbé tenni.

Klubunk, az első csapat játékosai és stábtagjai, a közvetlen munkatársak évről évre kötelességüknek érzik, hogy a társadalmi szerepvállalás keretében segítsenek azokon, akik rászorulnak vagy megérdemlik. Többször segítettünk már beteg felnőttön és kisgyermeken, illetve ennek az évnek az elején a koronavírus-helyzet miatt nehéz helyzetbe jutott családokon.

A 2020-as esztendő különösen nehéz volt mindenki számára. Ezt érezték dolgozóink, futballistáink, stábtagjaink és alkalmazottjaink, amikor a házon belül, vagyis a Várda Labdarúgó Akadémián és a Várda Labdarúgó Kft. dolgozói körében meghirdetett akciónkhoz csatlakoztak. Kollégáink tartós élelmiszerrel, ruhákkal, játékokkal járulhattak ahhoz hozzá, hogy több száz Kisvárda és Kisvárda környéki rászoruló családnak legyen szép, vagy legalábbis szebb a karácsonya. A dolgozók gyűjtése révén is rengeteg adomány gyűlt össze, de az NB I-es csapatunk tagjai által összeadott összegből vásárolt termékek adták a legnagyobb részt, azokból 250 embernek tudunk bőséges élelmiszer-csomagot átadni.

Illetve tud majd átadni a kisvárdai Család és Gyermekjóléti Központ, amelyhez hétfőn juttattuk el a hegyekben álló adományokat. A játékosokat Lucas csapatkapitány és egyik helyettese, Rubus Tamás képviselte, akik maguk is megerősítették, hogy az a minimum, hogy ilyenkor viszonozzanak valamit abból a megbecsülésből és szurkolói szeretetből, amelyből Kisvárdán részesülnek. Ők ketten – és a keretből valamint a stábból többen is – nemcsak pénzzel járultak hozzá az adományok beszerzéséhez, hanem külön is hoztak ruhát, könyvet, játékot és élelmiszert.

Örömmel és önzetlenül nyújtottuk át az adományokat Révészné Pázmán Andrea intézményvezetőnek, aki kollégáival együtt még karácsony előtt eljuttatja a megfelelő helyre a felajánlásainkat.

Related video

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló