Az utolsó meccs mindig fontos

2020-12-05 13:09:30
Kisvárda FC

Szépen sikerült szezont szeretne vasárnap győzelemmel lezárni NB III-as tartalékcsapatunk – BEHARANGOZÓ

Az augusztus 2-án megkezdett hosszú út végére ér vasárnap tartalékcsapatunk, a Kisvárda Master Good II, amely a 21. fordulóval lezárja a 2020-2021-es NB III-as bajnokság erre az évre rendelt etapját. Ez már a második kör őszre áthozott második mérkőzése lesz, az előző több nagy sorozatot zárt le, hiszen a Füzesgyarmaton elszenvedett 2–0-s vereséggel véget ért csapatunk őszi idegenbeli veretlensége (tíz meccsen hat győzelem és négy döntetlen után), illetve kilenc fordulót követően szenvedett ismét vereséget a csapatunk. Formálódó széria azért most is van, csak éppen immár hazai pályán: a Várkertben az ősszel először október 18-án győztes csapatunk immár három mérkőzés óta veretlen otthoni környezetben. A Kisvárda II legutóbbi hat meccséből ötöt játszott idegenben, vasárnapi viszont itthon, a Gyöngyösi AK II elleni mérkőzéssel int búcsút a 2020-as esztendőnek.

„Ellenfelünk ugyan a tabella hátsó régiójához tartozik, de edzőcsere után érkezik hozzánk, ami mindig rejt veszélyeket, az új tréner, a Simon Antalt váltó Nagy-György Gábor bemutatkozása ráadásul jól sikerült, hiszen a múlt hétvégén négy kettőre nyert a Gyöngyös a Sajóbábony ellen – mondta tartalékcsapatunk edzője, Kocsis János. – A legfontosabb azonban az, hogy a magunk dolgával és játékával foglalkozzunk, szeretnénk szépen zárni az évet. Azt gondolom, a szezonunk nem sikerült rosszul, de mindig az utolsó meccs eredménye marad meg az emberek emlékezetében, így fontos, hogy győzelmet követően tudjunk pihenőre menni.”

A mérkőzést a Várkert korábbi centerpályáján rendezik, ugyanakkor továbbra is zárt kapuk mögött, ennek megfelelően szurkolók nem lehetnek jelen az összecsapáson.


NB III KELETI CSOPORT, 21. FORDULÓ

Vasárnap, 13.00

Kisvárda Master Good II (8.)–Gyöngyösi AK-Mátra Beton (19.)

v.: Tóth Tamás


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló