Második félidei tripla 2.0

2020-11-14 11:57:45
Kisvárda FC

Ahogy a legutóbbi hazai mérkőzésen, a Tállya ellen is az első félidő kétgólos hátrányt követően fordított NB III-as csapatunk – EDZŐI NYILATKOZATTAL frissített.

NB III KELETI CSOPORT: 18. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–TÁLLYA KSE 3–2 (0–2)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Mencsik.

Kisvárda II: Odincov – Atamasz, Vass O., Avetiszjan (Szentes, 60.), Sikorszki (Bokor, 76.) – Szőr, Cukalasz – Czérna (Riznicsenko, 76.), Zlicsics (Himics, 60.), Camaj (Kirjuhin, 90+3.) – Horváth Z. Edző: Kocsis János

Tállya: Nagy M. – Bocsi, Szegedi B., Bihari, Nyitrai (Tóth Sz., 61.) – Fenyőfalvi, Rubish – Kelemen G. (Motkó, 61.), Ohar (Fazekas M., 28.), Huszti – Jano. Edző: Uray Attila

Gólszerzők: Horváth Z. (62. és 90+2.), Vass O. (81.) illetve Nyitrai (20. és 34. – mindkettőt 11-esből)

Kocsis János: – Az esetünkben már szokásosnak nevezhető módon alakult a forgatókönyv. Sikerült kétgólos hátrányba kerülnünk az első félidőben, amit csak magunknak köszönhettünk. Visszajátszó játékosaink nagyon sokszor azt váltják ki fiataljainkból, hogy ledobják magukról a terhet, és áttolják rájuk a felelősséget, ami más mérkőzéseken rajtuk van. Így aztán a koncentráció sincs azon a szinten, mint máskor. Sajnos az első félidőben is az történt, amit már a héten, az edzéseken is láttunk. Szünetben sikerült ezen változtatni és a folytatásra teljesen más csapat jött ki. Az NB I-es keretből érkezők is megértették, ebben az osztályban is száz százalékot kell nyújtani, és fiataljaink is nagyot léptek előre az addig látottakhoz képest. Jól álltak be a cseréink, ifjaink lendületet hoztak, és olyan nyomasztóvá vált a fölényünk, hogy a közvetlen hajrában percenként dolgoztuk ki a helyzeteket. Ha az első félidő után megérdemelten is vezetett a vendégcsapat, szünet után teljes joggal fordítottunk, és nyertük meg a mérkőzést.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
.

A csapatok már a melegítésük vége felé járnak, azonnal kezdődik a mérkőzés.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a vendég Tállya kezdte a játékot.

5. perc: Kelemen Gergő adott be egy labdát, amit Odincov kiütött, az érkező Huszti elé, aki 8 méterről próbálkozott, de a lövés messze elkerülte a kaput.

7. perc: Jano passzolt laposan Kelemen elé, aki 7 méterről Odincovba lőtte a labdát.

20. perc: GÓL! Büntetőhöz jutott a vendégcsapat, miután Avetiszjan buktatta Husztit, a 11-est Nyitrai értékesítette, 0–1.

22. perc: Cukalasz indította a kiugró Zlicsicset a bal oldalon, aki középre adott, de a beadást az ellenfél kapusa lehúzta.

24. perc: Szőr szerzett labdát az ellenfél félpályájának a közepén, majd passzolt laposan Horváthnak, aki egy cselt követően 15-ről lőtt, azonban a lövés elé bevetődő védő blokkolni tudott.

28. perc: Cserélt a Tállya. Ohár helyére Fazekas Máté állt be.

29. perc: Czérna buktatásáért Bihari kapott sárgát.

30. perc: A szabálytalanságért megítélt szabadrúgást Zlicsics ívelte középre, amit Horváth tudott elfejelni, de a fejes a kapu mellett hagyta el a játékteret.

34. perc: GÓL! Második büntetőjét végezhette el a Tállya, miután Bocsi beadása után Cukalasz Jano lábát találta el a büntetőterületen belül. A tizenegyest Nyitrai ismét belőtte. 0–2.

38. perc: Zlicsics kapott egy remek passzt a 16-oson belül, egy cselt követően 8 méterről a kapus felett szerette volna átpörgetni a labdát, de a kapus állva maradt és megfogta a kísérletet.

43. perc: Zlicsics ívelt be egy szabadrúgást, amit Horváth fejelt le Vass elé, aki 10 méterről a lécet találta el.

44. perc: Zlicsics lőtt 18-ról kapura, de a kapus védeni tudott.

45. perc: Camaj lőtt 16-ról, de a kapus ismét hárítani tudott.

45. perc: A játékvezető nem hosszabbított és lefújta az első játékrészt! A szünetben a mérkőzés állása 0–2!

46. perc: Elkezdődött a második félidő, mi kezdtük ezt a játékrészt, csere egyik oldalon sem volt.

51. perc: Sárga lapot kapott Horváth, miután Bocsit buktatta.

56. perc: Sikorszki adott be Horváthnak, aki mellel maga elé tette a labdát aztán 15-ről lőtt kapura, a kapus odaért és hárítani tudott.

60. perc: Kettős csere nálunk! Lejön Avetiszjan, Zlicsics, bemegy Szentes és Himics.

61. perc: A vendégek is cseréltek. Nyitrai és Kelemen le, Tóth Szabolcs és Motkó be.

62. perc: GÓÓÓL! Atamasz szöglete után a 16-oson belül pattogó labdára Horváth csapott le a leggyorsabban és passzolt közelről a kapuba, 1–2.

69. perc: Sikorszki ívelt Horváth felé, aki a hosszúról visszafejelte a labdát, de a túloldalon senki sem érkezett.

70. perc: Cukalasz cselezgetett a 16-oson belül, de a lövés pillanatában szerelni tudták.

71. perc: Atamasz lőtt egy távoli szabadrúgást kapura, amit a kapus a mezőnybe ütött, az érkező Czérnának magasan pattant a labda és a kapu mellé fejelt.

76. perc: Kettős csere nálunk. Lejön Sikorszki és Czérna, helyükön Bokor és Riznicsenko folytatja.

78. perc: Atamasz próbálkozott 20-ról, lövése a blokkoló védőről fölé ment.

81. perc: GÓÓÓL! Camaj lőtt kapura egy szabadrúgást 22 méterről, ami a lécről pattant lefelé, Vass pedig közelről a kapuba fejelt, 2–2.

87. perc: Camaj egy gyönyörű csel után lőtt 16-ról lőtt a hosszúba, a lövés a kapufáról lefelé pattant, sajnos a gólvonal elé.

89. perc: Camaj beadását Horváth fejelte kapura, de a kapus az utolsó pillanatban fölé tudta tolni!

90. perc: Egy kisebb kavarodás után Cukalasz lőtt kapu mellé 10 méterről.

90. perc: 3 perc hosszabbítás lesz!

90+2. perc: GÓÓÓL! Szentes beadása után Horváth lőtte ki a hosszú sarkot! 3–2.

90+3. perc: Cseréltünk! Camaj helyett Kirjuhin folytatja.

90+3. perc: Véget ért a mérkőzés.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló