Hősies tett a Diósgyőr ellen

2020-09-09 19:32:58
VLA

Az első bajnoki meccsét játszó U14-es lánycsapatunk hátrányban sem adta fel.

Remekül kezdte a bajnokságot U14-es lánycsapatunk, amelyik szerda délután legyőzte a Diósgyőrt. Méghozzá hátrányból fordítva, hősiesen küzdve.

Pedig a Várkertben rendezett mérkőzésen a vendégek voltak fizikálisan erősebbek, talán taktikailag is a kisvárdai apróságok előtt jártak, de a mieink nagyot tudtak küzdeni, akkor sem adták fel, amikor hátrányba kerültek, jutalmuk pedig az lett, hogy végül megnyerték a mérkőzést.

Ezzel nemcsak saját maguknak és lelkesen szurkoló szüleiknek, hanem a teljes lány szekciónknak hatalmas örömet szereztek.


LÁNY U14 HNP ÉSZAKKELETI CSOPORT, 1. FORDULÓ

Várda LA–Diósgyőri VTK 2–1 (0–0)

VLA: Kiss F. – Krisztián L., Ignéczi Zs., Kolozsi, Nyalka, Botta, Bihari Cs., Márta R., Kőrösi K. Csereként pályára lépett: Ignéczi A., Bihari P. Edző: Homokiné Bákonyi Mária.

Gólszerző: Ignéczi A., Krisztián L., illetve Szilvási N.

Homokiné Bákonyi Mária: – Először is nagy dicséret jár a csapatnak a hősies küzdelemért és a győzelemért. A két csapat közötti fizikai különbséget hatalmas elszántsággal sikerült eltüntetni, egy percig sem adtuk fel, ennek köszönhetjük elsősorban a sikerünket. Nagyon ügyesek voltak a lányok!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló