Az újonc otthonában kezdünk

2020-08-16 20:06:23
Kisvárda FC

OTP Bank Liga, 1 forduló: hétfő esti bemutatkozás Budafokon – BEHARANGOZÓ

Egyetlen mérkőzés maradt az OTP Bank Liga nyitó fordulójából hétfőre – csapatunk fellépése, amely 19 órakor esedékes az újonc Budafoki MTE otthonában. Pedig nem játszottak le minden összecsapást, hiszen a vasárnapra tervezett Puskás Akadémia–Budapest Honvéd összecsapás elmaradt, minekután a felcsúti klubnál felütötte a fejét a koronavírus.

No, de maradjunk a mieinknél. A csapat a vasárnap délelőtti edzés után utazott Budapestre, a meccs előtti éjszakát szállodában tölti a társaság, hogy minél fittebb állapotban lépjen pályára az újonc otthonában. Ellenfelünknél sok változás történt a nyáron, a budafokiak döntően a magyar játékosokkal igyekeztek megerősíteni keretüket, soraikban tudhatják a Mol Fehérvár FC kölcsönjátékosát, a tavalyi Puskás-díjas Zsóri Dánielt is.

„Nincs különösebb jelentősége annak, hogy újonc ellen kezdünk, mert valamennyi csapat ellen játszanunk kell a bajnokságban. Úgy gondolom, arra azért figyelnünk kell, hogy a Budafok feljutó csapatként az első mérkőzésén mindent megpróbál majd megtenni a minél jobb eredményért. Ha jól felkészülünk belőlük és koncentráltak leszünk, akkor nem lehet problémánk. Kellőképpen feltérképeztük a Budafokot, kiosztjuk a személyre szabott feladatokat, a meccsen már mindenki tudni fogja pontosan mit is kell tennie. A keretünk létszámban megvan, de sok problémával küzdünk, sérültjeink is vannak, illetve az új igazolásaink közül nem mindenki van olyan állapotban, ami arra predesztinálná őket, hogy a kezdőcsapatban van a helyük. Nagyjából azok a futballisták jönnek szóba a csapat összeállításakor, akik a felkészülési időszakban is játszottak” – nyilatkozta az első kisvárdai érdekeltségű bajnokija előtt vezetőedzőnk, Supka Attila.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló