Tartalékcsapatok mérkőzése

2020-08-15 14:32:07
Kisvárda FC

A kisvárdai NB III-asok a vasárnap kora délutáni kánikulában a Diósgyőr II vendégeként szerepelnek.

Két hazai vereség (Füzesabony 0–2, Jászberény 1–3) közé egy idegenbeli győzelem (Gyöngyös 3–1) fért eddig bele NB III-as csapatunknak, amely vasárnap újra utazik. Méghozzá Diósgyőrbe, ahol szintén tartalékegyüttes, a DVTK II vár rá. A mérkőzést 14 órakor kezdik a DVTK edzőközpontban, hogy eltérjenek az NB I-es Diósgyőr–Mezőkövesd megyei derbitől.

A Diósgyőr II egyelőre még nyeretlen, két 0–0-s döntetlennel (a DVSC ellen hazai pályán és Sajóbábonyban) szereztek összesen két pontot, míg a Tiszaújvárostól hazai pályán kaptak ki 3–2-re. A Keleti csoportban szereplő négy NB I-es tartalékcsapat közül három fordulót követően továbbra is csak a Kisvárda mondhatja el magáról, hogy van győzelme.

„Két hasonló elvek alapján működő, az akadémiai képzésre alapozó csapat találkozik egymással – mondta a mérkőzést megelőzően Szabó Balázs, a Kisvárda Master Good II edzője. – Az dönthet esetlegesen, hogy melyik csapat akarja jobban a győzelmet, illetve hogy az NB I-es csapatból milyen játékerejű futballistákat kapnak meg. A legutóbbi meccsünkön a Jászberény érezhetően más kategóriát képviselt, mint mi, ezen a mérkőzésen viszont reális esélyünk van a pontszerzésre, akár a győzelemre is.”

A kisvárdaiak közül a Gyöngyösön két sárga lappal kiállított Abov Avetiszjan eltiltása lejárt, a keret pedig kiegészült Marek Luscikkal – a szlovák védőt a Nyíregyháza elleni edzőmeccsel már szerepeltettük.


NB III KELETI CSOPORT, 4. FORDULÓ

Vasárnap: Diósgyőri VTK II–Kisvárda Master Good II

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 14. V.: Jakab Á.


A borítófotón: Meglátjuk, Czene Zalánék mekkorát „dobnak” Diósgyőrben


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló