Szurkolói információk Budafokra

2020-08-13 08:32:20
Kisvárda FC

A hétfő délutáni csúcsforgalmat is érdemes figyelembe venni a mérkőzésre érkezéskor.

Az élvonal újonca, a Budafoki MTE otthonában kezdjük a bajnokságot. A BMTE-vel az NB I-ben még nem találkozunk, ezért a létesítmény megközelítése és a parkolási lehetőségek miatt különösen fontosak lehetnek azok az információk, amelyet ellenfelünk hivatalosan megosztott velünk.

„Tájékoztatjuk a tisztelt vendégszurkolókat, hogy a stadion környékén a parkolás nagyon korlátozott, így azt javasoljuk, hogy a Városház téri P+R parkolóban hagyják a gépjárműveiket, és onnan közelítsék meg gyalogosan a stadiont. A Városház térre legegyszerűbben az M3 bevezető–Hungária krt.–Könyves K. krt.–Rákóczi-híd–Szerémi út–Leányka u.–Kossuth L. u.–Kuruc köz–Városház tér útvonalon érkezhetnek. Kérjük a tisztelt szurkolókat, hogy időben induljanak a mérkőzésre, mert a szokásos délutáni csúcsforgalmon felül a Hungária körúton egy sáv a BKV-járműveknek van fenntartva, ami növeli a zsúfoltságot is. A parkolótól a stadion vendégszektorát – mellékelt térképen jelölt – a Városház tér–Kuruc köz–Hosszúhegyi lépcső–Hosszúhegy u.–Vár u.–Alsó Sas u.–Kálváriahegy u.–Kereszt u.–Temető u.–Mező u.–Gádor u.–Zuzmó u. útvonalon érhetik el. Köszönjük a megértésüket!” – áll a közleményben.

Az információk között azt is szerepeltetik a budafokiak, hogy a pályát övező utcákban is lehet parkolni a KRESZ-szabályok figyelembevételével. Aki viszont a javasolt parkolót használja, arra mintegy 1100 méteres séta vár a stadionig. Busszal a Kossuth Lajos utcából indulva a BKV 58-as és 158-as járatával a Lőcsei utcai megállónál leszállva, visszafelé sétálva közelíthető meg a Zuzmói utcai vendégszektor.

A stadion címe: 1222 Budapest, Promontor u. 89.

Jegyinformációk: A vendégszektorba 1000 Forintba kerülnek a teljes árú jegyek, a diák és nyugdíjas 500 Forint. A hat éven aluliak ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A vendégszektornál található pénztár két órával a mérkőzés előtt nyit. Büfé és mellékhelyiség rendelkezésre áll a vendégszektornál.


next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért