Fiatal támadó Montenegróból

2020-07-31 11:12:55
Kisvárda FC

Új játékosunk mindössze 23 éves, a csatárposztokon vethető be.

Aláírta szerződését klubunkhoz Driton Camaj, aki a pénteki bejelentéstől számítva a Kisvárda Master Good játékosának tekinthető. A 23 éves támadó albán nemzetiségű családból származik, de Montenegróban, Podgoricában született, montenegrói állampolgár, és az egyik leghíresebb ottani klub, a Buducsnoszt neveltje volt.

A támadószekcióban bevethető Driton Camaj leginkább a bal szélen érzi magát otthonosan. Tagja volt hazája U21-es válogatottjának, amelynek mezét 14 alkalommal ölthette magára.

A 182 centis játékos a Buducsnoszt Podgorica U19-es csapatától igazolt 2015-ben a horvát NK Inter Zapresichez, majd visszatért szülőhazájába, Montenegróba, és az FK Decic Tuzi, a Buducsnoszt Podgorica, az FK Lovcen és az Iskra Danilovgrad játékosa volt. Innen igazolt Kisvárdára. Annak ellenére is, hogy az elmúlt bajnokságban megszerzett harmadik helyezéssel csapata kiharcolta az Európa-liga selejtezős részvétel lehetőségét.

„Eljött az idő, hogy kipróbáljam magam valamelyik külföldi bajnokságban, így kapóra jött a Kisvárda ajánlata – nyilatkozta az aláírást követően Driton Camaj, aki tagja volt a 2019-2020-as montenegrói bajnokság álomcsapatának. – Egy percig sem gondolkodtam, amikor kiderült, hogy magyar csapat keres, hiszen tudom jól, az elmúlt években nagyon jók lettek itt a körülmények, ami sajnos Montenegróban nem adott. Bízom benne, hogy megállom majd a helyem. A célom az, hogy minél jobb teljesítménnyel segítsem minél jobb szerepléshez az új csapatomat, és azzal fel tudom majd magamra hívni a figyelmet.”

Driton Camaj a péntek délutáni edzése előtt ismerkedhet meg új csapattársaival, és készen áll arra, hogy a szombati, a szlovák bajnokságban ötödik MFK Ruzomberok elleni szombati edzőmeccsen (kezdés 17 órakor) pályára lépjen.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló