Összefogás eredménye a siker

2020-07-01 11:33:46
Kisvárda FC

Köszönet mindenkinek, aki akár csak egy „Hajrá, Kisvárdával” is hozzájárult a bennmaradáshoz.

Kedves Szurkolóink, Támogatóink, Szimpatizánsaink!

Lezárult egy újabb nehéz bajnoki év – a koronavírus és az amiatt beiktatott kényszerszünet, az újrakezdéshez kapcsolódó szigorú rendelkezések miatt az eddigi legnehezebben kezelhető esztendő. Amely aztán a kisvárdai labdarúgás történetének legsikeresebb szezonjaként vonul be a klub történetébe.

Nagy szó ez, hiszen egymást követő harmadik évben írhatunk le ilyet. Előbb a 2018-as feljutás, majd a tavalyi NB I-ben maradás után gondolhattuk azt, hogy nehezen felülmúlható sikerekben volt részünk, erre a mostani sorozatban az előző évi teljesítményt két győzelemmel, összesen négy megszerzett ponttal és egy helyezéssel felülmúlva a nyolcadik pozícióban zártunk.

A siker közös, nagy összefogás eredményeként valósulhatott meg. Köszönet jár érte a játékosoknak, a szakmai stábnak, a klubalkamazottaknak, a támogatóknak, a szimpatizánsoknak, és mindenkinek, aki akár csak egyetlen „Hajrá, Kisvárdával” is segítette a csapatot.

Külön elismerés jár a szurkolóinknak, akik egyetlen percre sem hagyták magára a csapatot, a kialakult helyzetben is végig velünk voltak. Köszönet a türelmükért, amelyet abban a helyzetben is tanúsítottak, amikor az elrendelt intézkedések következtében, a stadion korlátozott befogadóképessége miatt egyes mérkőzéseken nem ott foglalhattak helyet, ahol szoktak és szerettek volna, vagy esetleg jegyhez sem jutottak. Amikor feloldották a korlátozásokat, az utolsó két mérkőzésen megint olyan hangulatot teremtettek, amelyet élmény volt átélni. Közös a reményünk, hogy sok ilyenben lesz még részünk.

A 2020-2021-es szezonban, továbbra is az NB I-ben: hajrá, Kisvárda!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló