Töltsük meg szerdán a stadiont!

2020-06-22 09:40:20
Kisvárda FC

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésre már megvásárolhatók a belépők.

Továbbra is éles a harc a bennmaradásért vívott küzdelemben, csapatunk ugyan közelebb került a céljai eléréséhez, de a hétvégén még nem dőlt el a sorsa. Láthattuk, hogy a rivális csapatok szurkolóit is mennyire megmozgatta az alsóházi küzdelem, nagy erőt adva például a debreceni csapatnak a vasárnapi mérkőzésen.

Mutassuk meg mi is ugyanezt, töltsük meg a stadiont a szerdai, Puskás Akadémia elleni mérkőzésen, amelyen matematikailag is meghosszabbíthatja élvonalbeli tagságát a Kisvárda Master Good csapata! Nagy szükség lesz tehát a buzdításra, ráadásul február 29-e óta most van először lehetőség arra, hogy létszámkorlát nélkül foglaljanak helyet a szurkolók a lelátón. A kormányrendelet alapján ugyanis már nincs akadálya annak, hogy minden széken üljenek szurkolók.

Az elővételi jegyárusítást már megkezdtük, hétfőn és kedden is 9 és 16 óra között van nyitva a Várkert Stadion vendégpénztára, ahol személyesen lehet belépőhöz jutni – csakis készpénzes fizetési mód mellett. Online vásárlásra is van lehetőség a meccsjegy.mlsz.hu elérhetőség alatt, személyes adategyeztetésre és klubkártyára egyik vásárlási mód esetén sincs szükség.


Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló