Büszkék vagyunk a szurkolóinkra!

2020-06-02 10:30:23
Kisvárda FC

A lelátón helyet foglalók alkalmazkodtak a kormányrendelethez igazodó kérésekhez, így zökkenők nélkül tudtuk megrendezni a szombati mérkőzést.

A magyar állampolgárok többsége fegyelmezetten betartotta a koronavírus-járványból eredő központi intézkedéseket, így összefogással nagy eredményt értünk el, az élet egyre inkább visszatér a megszokott kerékvágásba. Ennek is volt köszönhető, hogy a hétvégén újraindulhatott az NB I-es bajnokság, sőt, ha korlátozott létszámban is, de nézők jelenléte mellett.

Az ezzel kapcsolatos szigorú utasításokat nekünk is be kellett tartani, illetve tartatni, és az Újpest elleni mérkőzésen történtek tükrében nyugodtan kijelenthetjük, hogy sikerült. Nagyon büszkék voltunk a szurkolóinkra, és nemcsak azért, mert ebben a helyzetben is remek hangulatot teremtettek a Várkerti Stadionban, hanem mert az előírásokat teljes mértében betartották. Türelmük és kitartásuk oda vezetett, hogy rendezési hiányosság nélkül tudtuk megtartani a mérkőzést. Köszönet érte!

Ami pedig a továbbiakat illeti, a Mol Fehérvár FC elleni június 6-i idegenbeli mérkőzésre szurkolóink online vásárolhatnak jegyet – az eddigi előírások betartásával. Mivel azt követően jövő héten kedden, azaz június 9-én játszunk hazai pályán (a kupadöntős Mezőkövesd ellen), ezért még ezen a héten elkezdjük a jegyértékesítést arra a mérkőzésre is. Mivel az előírások egyelőre nem változtak, ugyanaz a helyzet, mint a legutóbbi mérkőzésünkön, vagyis minden negyedik széken ülhetnek majd szurkolók. Ez azt jelenti, hogy a bérletesek nagy része újra új helyet kap majd, és természetesen ők élvezik majd az elsőbbséget a jegyek kiosztásakor. Kérjük, figyeljék a híradásokat, terveink szerint a hét második felében kezdődik a bérletek jegyre váltása.

Addig is köszönjük megértésüket és türelmüket!


A borítófotón: A lelátói ülésrendből is jól kivehető, hogy szurkolóink betartották az előírásokat

Fotó: Móricz Csaba


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló