Közlemény a jegyértékesítésről

2020-05-28 16:37:26
Kisvárda FC

Előbb a bérletesek kaphatják meg az Újpest elleni jegyükhöz, árus jegy csak korlátozott számban áll majd rendelkezésre.

A szerda este megszületett kormányrendeletnek megfelelően korlátozott számban tudunk szurkolókat fogadni a szombaton 16:55-kor kezdődő Újpest elleni mérkőzésünkre. Minden negyedik székre ültethetünk csak szurkolót, és közvetlenül egymás felett sem foglalhatnak helyet – ezek a szabályok jelentősen csökkentik a stadion befogadóképességét.

Első körben a bérleteseinket szeretnénk helyzetbe hozni, de értelemszerűen közülük a többség nem ülhet a megszokott helyére. Éppen ezért átalakítottuk az ülésrendet, bérleteseink úgy tudják érvényesíteni a belépőjüket, ha személyesen átveszik a részükre kiállított, erre a mérkőzésre érvényes tiszteletjegyüket. Ezt pénteken 9 és 18 óra között tehetik meg a bérletük bemutatásával, természetesen térítésmentesen a stadion vendégpénztárában, amely a Mátyás király utca felől közelíthető meg, autóval is könnyen megközelíthető, előtte parkoló is található.

Fontos, hogy a szurkolók csak arra a székre ülhetnek le, ahova a jegyük szól, és ez nem minden esetben egyezik majd meg a megszokott helyükkel. Kérjük szurkolóinkat, vegyék a fáradtságot a bérletek erre a mérkőzésre szóló érvényesítéséhez, mert csak így tudnak bejutni a stadionba. Aki esetleg akadályoztatva van ebben az időpontban, az e-mailen és telefonon is érvényt szerezhet foglalásának. A szándékot már péntek reggel 8 órától lehet jelezni a +36703887793-as telefonszámon, illetve a kisvardafcsajto@gmail.com e-mail címen lehet jelezni. Aki ezt elmulasztja megtenni, az sajnos nem tud bejutni a mérkőzésre. A megmaradt jegyeket pedig kizárólag online kezdjük el értékesíteni.

Miután a meccs eredeti időpontját megelőzően már volt jegyértékesítés erre a mérkőzésre, akadnak olyan szurkolóink, akiknek van megvásárolt, és vissza nem váltott jegyük. Természetesen ők is be tudnak jutni a stadionba, de rájuk is vonatkozik, hogy ezen szándékukat pénteken 18 óráig jelezniük kell, illetve addig vehetik át az új időpontra érvényes belépőjüket. Ehhez az eredeti, március 21-re érvényes jegyeket kell magukkal hozniuk. Az új jegyek az ő esetükben sem az eredeti helyekre fognak szólni.

A kialakult helyzetben kérjük a megértésüket és a türelmüket!

Ugyanakkor felhívjuk a kedves szurkolóink figyelmét, hogy az elővételi árushelyünk, a Városi Sportcsarnokban található jegyirodánk továbbra is zárva tart és nem is nyit ki, ott tehát ne keressék a vásárlás lehetőségét.

Hajrá, Kisvárda!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló