Kétszer kedden, egyszer vasárnap

2020-05-07 18:38:07
Kisvárda FC

Elkészült a hátralévő NB I-es fordulók hivatalos menetrendje.

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette a bajnoki hajrá végleges és hivatalos menetrendjét. Mint ismeretes, az NB I több mint két hónap szünet után indulhat újra, a legutóbbi fordulót március 14-én rendezték, a következő teljes kört május 30-án rendezik, de az első fordulóból elhalasztott Ferencváros–DVSC meccs pótlásával május 23-án folytatódik az idény.

Pontosabban csak a 26-31. játéknap meccseinek pontos időpontjai váltak ismertté, hiszen az utolsó két forduló menetrendjét a helyezések alapján készítik majd el, hogy az azonos célokért játszó csapatok egyidőben lépjenek pályára. Ezekről a fordulókról annyit lehet tudni, hogy a 32. játéknap (ekkor a Puskás Akadémiát fogadjuk), meccseit június 24-én, a záró fordulót (Diósgyőrbe látogatunk) pedig június 27-én rendezik.

Ami a 26-31. fordulót illeti, a közmédia (M4 Sport, Duna World) valamennyi mérkőzést élőben közvetíti, emiatt a meccsek nagy részét más-más időpontban rendezik meg. A hétvégére kiírt fordulókat péntektől vasárnapig nyújtják el, a hétközieket kedden és szerdán játsszák le. Csapatunk két keddi meccset (mindkettőt hazai pályán) és egy vasárnapit „nyert meg”. Az időpontok kijelölésénél az is törekvés volt, hogy a várható nyári kánikula elöl menekülve esti meccseket is rendezzenek. Lesznek 21.05-ös kezdésű meccsek is (mondjuk nekünk nem), az eddig kijelölt fordulókban háromszor játszunk 19 órakor és háromszor 16.55-től.

Valamennyi mérkőzés zárt kapus lesz.


A KISVÁRDA MASTER GOOD MÉRKŐZÉSEI Az OTP BANK LIGA 26-31. FORDULÓJÁBAN
A borítóképen: A legutóbbi hazai meccsen, a Paks ellen ezzel a kezdőcsapattal léptünk pályára

Fotó: Móricz Csaba


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló