Május 30-án jön az Újpest

2020-05-04 18:28:32
Kisvárda FC

Megszületett a szövetség elnökségi döntése a bajnokság folytatásáról.

A tervek szerint szigorú egészségügyi előírások mellett május 23-án a Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzéseivel folytatódik a futballidény, május 30-án pedig a 26. fordulóval folytatódhat a férfi NB I-es bajnokság – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja.

Az elnökség hétfői döntése értelmében az OTP Bank Liga a 26. fordulóval, a férfi Magyar Kupa pedig az elődöntőkkel folytatódik, valamint lejátsszák a Simple Női Ligában a BL-be jutásról döntő mérkőzéseket. A Magyar Kupa elődöntőjének első fordulóját május 23-án, a visszavágókat május 27-én rendezik meg. A Magyar Kupa döntőjének időpontja június 2. Az OTP Bank Ligában a Ferencváros két korábban elmaradt bajnokiját a Magyar Kupa elődöntőkkel azonos időszakban játsszák le, majd a bajnokság május 30-án indul újra a 26. fordulóval. A bajnokságot a tervek szerint június végéig kell befejezni, egy csapat két bajnoki mérkőzése között legalább három napnak kell eltelnie.

Az is eldőlt, hogy a megyei bajnokságokat végleg felfüggesztették, így a Kisvárda Master Good II-es csapatának nem lesz több bajnoki mérkőzése az idényben. Ugyancsak felfüggesztették az NB II-es és az NB III-as sorozatokat is, a feljutás és a kiesés kérdését később határozzák majd meg. Ugyanakkor a határozatból kiderül, hogy az NB I-es klubok második számú csapatai jogosultak lesznek az NB III-as nevezésre.

Nem folytatódnak az utánpótlás-bajnokságok sem, a fiú U19, U17 és U16 bajnokságok 2020-2021-es versenyrendszerét a záró táblázaton elfoglalt helyezések alapján alakítják ki.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló