Míg vírus van, nincs fodrász

2020-04-03 18:44:08
Kisvárda FC

Sassának végül nem egyedül kell átvészelnie a koronavírus okozta karanténnapokat.

Új játékos körözget az edzőpálya körül? Lássuk, ki is ő!

Ja, Sassá az! Csak megnőtt a haja, mióta legutóbb láttuk a március 14-én a Honvéd ellen aratott győzelem és az ott szerzett gólja alkalmával. Brazil szélsőnk a pénteki edzésadagját teljesítette a „fű kettőnek” nevezett tréningpályán.

„Tíz kilométer volt a napi adagom, ezt ötven perc alatt teljesítettem” – foglalta össze a pénteki tréningjét Sassá, akiről úgy tudtuk, hogy ezeket a napokat már egyedül tölti Kisvárdán, hiszen a februárban érkezett családtagjainak már megvolt a repülőjegye a hazaútra.

„Ahogy fokozódott a vírus, a brazíliai járatokat törölték, így nem tudtak a szeretteim hazautazni. Ez annyiban jó nekem, hogy velem vannak, és nem egyedül kell töltenem az időt ezekben a napokban, amikor mindenki karanténba zárkózott a házába. Én is csak akkor mozdulok ki, amikor elvégzem az edzésadagomat. Nem a legjobb egyedül róni a köröket, de ilyenkor eszembe jut a legutóbbi, Honvéd elleni meccsünk, amikor nagy győzelmet arattunk, és még gólt is szereztem. Úgyhogy van mibe kapaszkodnunk és van miért dolgoznunk” – vázolta a helyzetet Sassá.

A fotón: Sassának (7) a Honvéd elleni meccsen még ritkább volt a „hajkoronája”


És mit rejt az új külső? Vagy csak bezárt a fodrászszalon, ezért nőtt meg ennyire a szélső haja?

„Elhatároztam, hogy stílust váltok, ez az új Sassá, amely sokkal szebb, mint a korábbi – tréfálkozott egy picit a brazil játékos. – A viccet félretéve, eldöntöttem, csak akkor vágom le a hajamat, ha távozott közülünk a vírus.”

Biztos jól állna a hosszabb viselet Sassának, de több ok miatt is szurkolunk annak, hogy mielőbb ollót láthasson a futballista haja…


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló