Velünk is szólt a Nélküled

2020-03-29 16:04:24
Kisvárda FC

Szurkolói csoportunk is csatlakozott a Dunaszerdahelyről indult közös kárpátmedencei énekléshez – VIDEÓ

Csapatunk szurkolói csoportja, a Várkerti Vitézek is csatlakozott ahhoz a dunaszerdahelyi kezdeményezéshez, amely arra kérte meg a kárpátmedencei magyarság futballszurkolóit, hogy szombaton pontban 16.50-kor – amikor a DAC-mérkőzések előtt rendre felcsendül a klub himnuszának tekintendő Nélküled című dal – ők is énekeljék el azt.

Méghozzá a kijárási korlátozásokhoz igazodva, egyedül, vagy legfeljebb családi körben és kisebb csoportokban, lakótelepi erkélyeken. Ezzel is szimbolizálva a „közös” éneklésről készített klip jelmondatát, hogy „Egyetlen magyar sincs egyedül”. Az éneklésben – mások mellett – részt vett az olaszországi otthonában tartózkodó szövetségi kapitány, Marco Rossi valamint az Egyesült Arab Emirátusokban futballozó csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is.

A klippben – amelyet elsőként Orbán Viktor miniszterelnök tett közzé a Facebook-oldalán – néhány másodperc erejéig feltűnnek a Várkerti Vitézek is, de a magunk részéről több kameraállásból is felvettük a teljes éneklést, amit ezennel teszünk közzé. Az elmúlt napokban már adakozó Várkerti Vitézek ezzel is kifejezik hálájukat az egészségügyben dolgozók számára.

Külön köszönetet mondunk Százvai Lászlónak, a Kisvárdai Református Egyházközösség lelkészének, aki az énekléshez megadta a megfelelő alaphangot.

Kisvárda: Velünk is szólt a Nélkülednext match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló