Adakozott, mert kötelességének érezte

2020-03-25 12:48:48
Kisvárda FC

Játékosunk komoly összeggel járult hozzá a kisvárdai kórház koronavírus-járvány elleni védekezéséhez.

Gosztonyi András és felesége, Kata 500 ezer forintos adománnyal segítette a koronavírus-járvány elleni védekezést Kisvárdán, és a csapatunk játékosa az összeget már át is utalta a Felső-szabolcsi Kórház alapítványának – tudatta honlapunkkal Gosztonyi András.

„Nem nagy dolog ez ahhoz képest, amilyen munkát elvégeznek a kórházi dolgozók, örülünk, hogy segíthettünk. Negyedik éve vagyok kisvárdai játékos, befogadtak a helyiek, a gyermekeim is ebben a megyében, igaz, Nyíregyházán születtek, ám ha betegek, mindig támaszkodhatunk a kisvárdai kórház szakembereinek tudására, gyógyítómunkájára. Ennyivel tartozunk az itt élőknek, a kórházban dolgozóknak” – tudatta Gosztonyi András, miután átutalta az összeget a kórházi alapítvány számlájára.

És valóban… A 2016 augusztusa óta itt futballozó Gosztonyi András neve lassan összefonódik Kisvárdával, erre utal, hogy szép jubileumok előtt áll. A következő mérkőzése lesz a 200., amit az NB I-ben játszik, abból az ötvenedik, ami kisvárdai színekben vár rá az élvonalban. Azt követően pedig az NB II-es meccsekkel együtt játszott századik mérkőzése következik kisvárdai futballistaként.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló