Dobogón a vezető gólunk

2020-03-05 13:00:16
Kisvárda FC

Sassá Paks elleni találata odafért az előző forduló legszebb alakításai közé – VIDEÓ

Biztos lett volna olyan forduló, amikor Sassá Paks elleni találata kedvezőbb pozícióban végzett volna, és olyan is, amikor a második találatunk szerzője, Claudiu Bumba is esélyes lett volna a győzelemre, de a dobogóra mindenképpen. Merthogy két nem akármilyen góllal szereztük meg a múlt szombaton a győzelmet.

Csakhogy a konkurencia is elég erős volt, szép számban potyogtak a szebbnél szebb gólok az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A Magyar Labdarúgó-szövetség YouTube csatornáján végül a Puskás Akadémia-játékosának, Josip Knezevicnek az Újpest ellen szerzett gólját ítélték a legszebbnek, a második a zalaegerszegi Nikola Mitrovics Mezőkövesden született bombája lett, a harmadik helyen pedig játékosunk, Sassá végzett, aki kollégáihoz hasonlóan a tizenhatoson kívülről talált be.

Sassának ez volt az első gólja a bajnokságban, a 2018-2019-es sorozatban kétszer talált be. A listára kétszer-kétszer feliratkozó Gheorghe Grozav és Tischler Patrik valamint a 9. forduló legszebb gólját szerző Lucas és Fernando Viana után ő az ötödik kisvárdai játékos, akinek gólja dobogós lett a 2019-2020-as bajnoki sorozat adott fordulójában.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló