Csapatmunka a Kaposvár ellen

2020-02-07 16:42:41
Kisvárda FC

Bódog Tamás a szombati meccs előtt segítői véleményét is kikérte a csapat összeállításakor – BEHARANGOZÓ

Ismét edzőváltás után játszik a Kisvárda Master Good a Kaposvárral. Október 19-én a Dajka László-Kocsis János páros belépője volt a Somogyországban 2–0-ra megnyert mérkőzés, szombaton (kezdés 17 órakor) pedig Bódog Tamás debütál a várdai kispadon. Amellett, hogy a hazaiak számára is égetően fontos a három pont megszerzése, a Kaposvár alighanem az utolsó szalmaszálba kapaszkodik majd, ami meghatározhatja a harcmodorát is.

„Az ellenfél pozíciójából adódóan támadó felfogású Kaposvárra számítok, hiszen a bennmaradáshoz muszáj pontot szerezniük – mondta Bódog Tamás. – Az elmúlt két meccsen az jellemezte őket, hogy az első tizenöt percben több gólhelyzetet is kidolgoztak, de mivel azokat ki is hagyták, nehéz helyzetbe sodorták magukat. Megvan bennük a veszély, jó csapatról van szó, jobb attól, amit a tabella mutat. A játékukat meghatározó elemekre oda kell figyelnünk, de úgy gondolom, mi is veszélyesen tudunk majd játszani.”

Egy edzést kívülről figyelt Bódog Tamás, egyet pedig már maga tartott. Ez elég ahhoz, hogy már ő állítsa össze a szombati kezdőcsapatot?

„Az eddig látottakból maximum azt tudtam leszűrni, hogy ki milyen állapotban van, a kezdő tizenegy összeállításakor egyértelmű, hogy kikérem a kollégáim véleményét is. Sok változtatást nem tervezünk, gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal állunk majd ki, amelyik az általam már a helyszínen látott zalaegerszegi összecsapáson is szerepelt. Apróbb dolgokra fel fogom hívni a figyelmet, de egy nap alatt nehéz komoly változtatásokat eszközölni.”

Bódog Tamás diósgyőri időszakából úgy ismerhetjük, mint temperamentumos edzőt. Megmaradt ez mostanra is?

„Ha nincs meg az edzőben és a játékosban a tűz és a lelkesedés, akkor nem érdemes ezt az egészet csinálni – felelte a vezetőedző. – Az a minimum, amit elvárok a csapattól, hogy mindenki szívvel-lélekkel küzdjön és végezze el azt a feladatot, amit a pozíciója megkíván.”

További fotók a Médiatárban


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló