A vendégpénztár már ki sem nyit

2020-01-31 14:22:57
Kisvárda FC

Garantált a telt ház a szombati, Ferencváros elleni mérkőzésen.

A hazai szektorokba már csak néhány jegy maradt a szombati Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzésre, ezek döntően a VIP-szektorba és a kapu mögé érvényesek. A hazai pénztár szombaton 13 órakor már a Várkerti Stadionban nyit ki, ott lehet még lecsapni az árván maradt belépőkre.

A vendégjegyek viszont mind egy szálig elfogytak, így a vendégpénztár szombaton ki sem nyit. Arra kérjük a belépőjeggyel nem rendelkező fradistákat, hogy ne induljanak útnak, hiszen nem tudnak bejutni a stadionba.

A rendőrség tájékoztatása szerint a mérkőzés előtt és után szakaszosan korlátozhatják a gyalogosforgalmat a stadionhoz vezető sétányon. Az őszihez hasonlóan a Vár utca felől gépjárművel most sem lehet behajtani a stadionba. A Mátyás király utca felől is csak az engedéllyel rendelkezők tudnak a stadion közvetlen közelében leparkolni, a többi autót a nagy parkolóban kell hagyni, és onnan gyalogosan lehet megközelíteni a mérkőzés helyszínét. A szokásosnál is nagyobb tömeg miatt érdemes lesz időben útra kelni, a kapukat 15.45-kor nyitjuk.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló