Egy meccsre szól az eltiltás

2020-01-28 15:03:41
Kisvárda FC

Két játékosunk biztosan kihagyja a Ferencváros elleni szombati mérkőzést.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szokott módon kedden tartotta ülését, melyen meghozta a hétvégi piros lapok következtében járó eltiltások mértékét.

A 2019-2020-as bajnokságban másodjára állítottak ki kisvárdai labdarúgót – miként az ősszel, most is a Mezőkövesd elleni mérkőzésen. Egyik újonnan szerződtetett játékosunk, Szlobodan Szimovics nyilván nem azért választotta magának a 45-ös mezszámot, mert tudta, hogy az első Kisvárda-színekben játszott meccsén a 45. percben fogják kiállítani, de tény, a reklamálás miatt a mezőkövesdi meccs első félidejének utolsó percében kapott második sárga és a vele járó piros lap automatikusan egy soron következő bajnoki meccsre szóló eltiltást vont maga után.

Mindez azt jelenti, hogy Szimovics nem léphet pályára a Ferencváros elleni idei első hazai bajnokin, szombaton. Hasonló sorsra jut másik szerb játékosunk, Rados Protics is, aki Mezőkövesden megkapta ötödik sárga lapját, így ő is kénytelen kihagyni a Fradi elleni szombati fellépést.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló